Prodej rodinného domu, Dobšice, 95 m2 (ID: 1561621)

Dobšice


7 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 37 649 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Dobšicích

Popis

K prodeji nabízíme zajímavou nemovitost v Dobšicích u Znojma. Stavba je zapsána v katastru nemovitostí jako rodinný dům a byla zkolaudována v roce 2006. Nachází ze ve velmi klidné části obce, ve vinařské uličce s příjemným upraveným okolím. Dům o zastavěné ploše 92 m2 má dvě nadzemní podlaží. Jedním vchodem se dostaneme do obytné části a druhý, samostatný vchod vede do prostor spojených s vinařstvím, nad vinným sklepem se nachází garáž, lisovna, WC a malá společenská místnost. Vinný sklep se skládá ze dvou ramen vyklenutých v pískovci, s vydlážděnou podlahou. Je zde dostatek prostoru pro výrobu i archív vína. Výhodou je taktéž manipulační prostor se zavedeným přívodem vody a kanalizací přímo ve sklepě.
Oddělená obytná část je dispozičně navržena jako 3+1 se dvěma sociálními zařízeními. Kuchně je vybavena moderními spotřebiči, v obývacím pokoji a ložnicích taktéž účelné a vkusné zařízení. Většina vybavení domu je součástí prodeje. Dům je po energetické stránce úsporný, vytápění plynovým kotlem s teplovodním okruhem, obecní voda a kanalizace. Přiléhající pozemek o výměře 279 m2 je nachází za budovou a je upraven do okrasné skalkové zahrady s využitím a zpevněním svažitého terénu. Těsně k domu také příléhá vydlážděná odpočinková terasa.
Technický stav nemovitosti je perfekní, bez potřeby dodatečných investic. Nabízí se široké využití jak pro standartní rodinné bydlení, pro komerci, ke krátkodobým pronájmům a činnostem spojeným s vinařstvím a turistikou, nebo je možná kombinace výše zmíněného.
Doplňující informace a prohlídku nemovitosti žádejte v RK.

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Dobšice
ID
3728
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
371 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Richard Beneš

Richard Beneš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dobšicích (okr. Znojmo).

Podobné nabídky