Pronájem bytu 1+kk, Brno, Koliště, 20 m2 (ID: 1561794)

Koliště, Brno


15 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Světlý, tichý, nápaditý, elegantní a praktický.

Nabízíme k pronájmu byt po kompletní renovaci se zcela novým zařízením a nábytkem na míru.
Díky spacímu patru byt o podlahové ploše 20 m2 nabízí dalších 6 m2 určených ke klidnému spánku a rozjímání.

Byt disponuje kuchyňským koutem s nábytkem na míru, se zabudovanými spotřebiči - varnou deskou, digestoří a mikrovlnkou a lednicí. V obývací části se nachází stolek a multifunkční úložný prostor, sloužící zároveň jak schody do spacího patra. To je vybaveno matrací a dostatkem odkládacího prostoru. Patro je řešeno velmi prakticky - z jedné části je úplně uzavřeno, tím vytváří pocit soukromí, z druhé je napůl otevřené, nabízí tak výhled z velkého klenbového okna do klidného dvora.
V koupelně je základní vybavení typu záchod, sprchový kout a umyvadlo. Dále se tu nachází pračka a osvětlené toaletní zrcadlo.
V malé předsíni je designový věšák na svršky a dostatek místa na menší botník.

Byt se nachází v 2.NP a je orientován do vnitrobloku.

Lokalita je ideální po všechny, kteří hledají bydlení ve středu Brna. V okolí je veškerá občanská vybavenost -zastávka MHD 2 min chůze, hlavní nádraží 7 min od domu. V dochodové vzdálenosti do 10 min se nachází množství lékáren, obchodů a služeb. Dále zde naleznete gymnázium, základní i mateřská škola. Díky blízkosti dopravního uzlu jsou všechny vysoké školy jednoduše a rychle dostupné.

Byt je volný ihned.

Nájem: 15.000 Kč/měsíc
Zálohy: 2.500 Kč/měsíc
Vratná kauce: 17.500 Kč/měsíc






Cena
15 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Koliště, Brno
ID
914530
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
20 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
20 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Asistentka LANGREAL

Asistentka LANGREAL

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Brně.

Podobné nabídky