Prodej rodinného domu, Pavićini, Chorvatsko, 176 m2

Pavićini, Chorvatsko


8 084 690 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání)


Regionální dodavatelé

Popis

Příležitost.
Tento krásný dům v Pavićine na Istrii nabízí autentický zážitek z istrijského stylu na působivém místě. S celkovou plochou 176 metrů čtverečních nabízí tento dům 4 prostorné ložnice a 3 moderní koupelny, které dokonale kombinují tradiční motivy kamene a dřeva a vytvářejí hřejivou a útulnou atmosféru.

Spodní část domu tvoří dva menší byty, ideální k pronájmu v letních měsících. Každý apartmán je vybaven veškerým potřebným vybavením, které hostům poskytne příjemný a relaxační pobyt. Apartmány jsou moderně zařízené, mají samostatné vchody a každý apartmán má vlastní kuchyň, koupelnu a obývací pokoj. Hostům je k dispozici také venkovní prostor, ideální pro ranní kávu nebo večerní posezení.

Horní patro domu tvoří samostatný celek a poskytuje naprosté soukromí. Tento prostorný obytný prostor má dvě pohodlné ložnice, ideální pro rodinu nebo pár. V horním patře je dále prostorný obývací pokoj, moderní kuchyně a koupelna. Velké balkony nabízejí krásný výhled a jsou ideálním místem k odpočinku na čerstvém vzduchu.

Vybavený hydroforem na vodu ze studny a systémem 6 kW fotovoltaických panelů na elektřinu v ostrovním systému provozu je tento dům zcela soběstačný. V prvním patře je krásná zastřešená terasa s okouzlujícím výhledem na východní část istrijského pobřeží - ideální místo k odpočinku u ranní kávy nebo večerního západu slunce.

Dům se prodává kompletně zařízený a vybavený, připravený k okamžitému užívání novým majitelům. Všechny prvky uvnitř domu jsou pečlivě vybírány a přizpůsobeny, poskytují pohodlí a styl. Kromě toho, že je tento dům perfektním prostorem pro osobní dovolenou, přináší v letní sezóně také zavedené pronájmy, což z něj činí atraktivní investici pro turistický pronájem nebo doplňkový zdroj příjmů.

Celkově tento prázdninový dům nabízí ideální kombinaci tradiční istrijské architektury, moderního komfortu, krásného výhledu a potenciálu pro turistické pronájmy. Je to vynikající příležitost pro ty, kteří hledají místo k odpočinku nebo investování s turistickým potenciálem.

Vzdálenost od moře: 900m
Rok výstavby: 2010

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Cena
8 084 690 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Pavićini, Chorvatsko
ID
03083
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
176 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
612 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky