Pronájem bytu 3+kk, Kunštát, 83 m2

Kunštát


20 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+4000 energie, + provize RK)


Regionální dodavatelé v Kunštátu

Popis

Pronájem světlého bytu 3+KK v Kunštátě – moderní novostavba s výhledem do přírody

Byt se nachází v prvním patře nové budovy s výtahem a nabízí komfortní bydlení v malebném městě Kunštát, jen kousek od historického zámku.

Prostorný a prakticky řešený interiér:

Byt má užitnou plochu 107 m2, z toho 83 m2 obytné plochy a 24 m2 prostorná lodžie. Byt vás osloví promyšleným uspořádáním – po vstupu se ocitnete v předsíni, která vede do chodby spojující všechny místnosti. Obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem tvoří srdce bytu, ideální pro rodinný čas nebo setkání s přáteli. Kuchyňská linka je plně vybavená spotřebiči – myčka, lednice, sklokeramická deska, vestavěná mikrovlnná i horkovzdušná trouba. Dva samostatné pokoje poskytují dostatek prostoru pro ložnici, dětský pokoj nebo pracovnu. Dále zde najdete samostatnou koupelnu a WC, a praktickou komoru pro úložné potřeby.

Moderní vybavení a nízkoenergetická novostavba:

Byt je světlý a nabízí dálkově ovládané osvětlení, což přispívá k pohodlí. Podlahy v pokojích jsou laminátové, zatímco v předsíni je kvalitní dlažba. Teplotu lze snadno regulovat termostatem, což šetří náklady na energie. Byt je součástí nízkoenergetické novostavby, která klade důraz na úsporu energie a ekologii.

Výborná lokalita a dostupnost:

Kunštát poskytuje kompletní občanskou vybavenost – mateřská a základní škola, obchody, lékař, lékárna, dětské hřiště a další služby. V okolí je krásný zámek a příroda, ideální pro odpočinek a procházky. Do větších měst je snadná dostupnost – Brno je vzdáleno 30 km, Boskovice a Letovice pouhých 10 km.

Další výhody:

K bytu patří sklepní prostor a vlastní parkovací místo. Pro návštěvy je k dispozici dostatek parkovacích míst v okolí.

Cena a podmínky:

Nájemné činí 20 000 Kč měsíčně, k tomu zálohy na energie 4 000 Kč.

Neváhejte a domluvte si prohlídku tohoto výjimečného bytu, který spojuje moderní styl bydlení s klidným prostředím přírody. Těšíme se na vás!

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+4000 energie, + provize RK
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Kunštát
ID
01565
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
107 m2
Patro
1.
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
83 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Šimíček

Michal Šimíček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Kunštátu.