Prodej vícegeneračního domu, Prachatice, Zlatá stezka, 244 m2

Zlatá stezka, Prachatice


27 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 128 674 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Prachaticích

Popis

Nabízíme k prodeji jedinečnou investiční nemovitost. Projekt nese název Zámeček a je kompletně zrevitalizován. Jeho zastavěná plocha činí 244 m2 s pozemkem o celkové ploše 467 m2. Nemovitost se nachází v blízkosti centra města Prachatice a zároveň je umístěna v klidné části města. Rekonstrukce domu - nová střecha, klempířské prvky, rozvody vody, kanalizace, topení, elektřina, nová dřevěná okna, podlahy. V bytovém domě se nachází 9 bytových jednotek 2+kk od 54 do 70 m2, které jsou připraveny k další investici, prodeji samostatných bytů či pronájmu. V Prachaticích je vysoká poptávka po nájemních bytech, kterých je na trhu málo, proto tuto cestu vnímáme jako velmi perspektivní. Každá bytová jednotka má vlastní měřící zařízení na vodu, teplo a elektřinu. Byty jsou osazeny vchodovými a interiérovými dveřmi, jsou zde položeny plovoucí podlahy a keramická dlažba. Koupelny se sprchovými kouty, umyvadly a WC. Všechny byty mají velmi prakticky řešené dispozice a je zde dostatek světla. Ve sklepních prostorách jsou vybudovány sklepy k bytovým jednotkám a společné prostory (plynová kotelna, kolárna, domovní sklep a technická místnost).
V okolí nemovitosti je komplexní občanská vybavenost.
K prodeji je obchodní podíl společnosti. Rádi Vám pomůžeme připravit možnosti financování nemovitosti s našimi finančními specialisty.
Kontaktujte makléře pro podání veškeré potřebné dokumentace. Budeme se na Vás moc těšit na prohlídce !

Cena
27 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Zlatá stezka, Prachatice
ID
05794
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
244 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
467 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
171 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Medková

Jana Medková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Prachaticích.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky