Prodej ubytování, Povljana, Chorvatsko, 54 m2

Povljana, Chorvatsko


4 091 424 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé

Popis

Povljana, Pag - Jednoložnicový apartmán S4 ve výstavbě.

Nabízíme Vám na prodej jednopokojový byt S4 v prvním patře budovy. Vstupními dveřmi bytu se dostanete do chodby, po jejíž pravé straně je koupelna. Chodbou vpřed se dostanete do kuchyně, jídelny a obývacího pokoje, kde je po pravé straně prostorná ložnice. Z ložnice i obývacího pokoje je vstup na prostorný balkon o velikosti 18,70 m², což je více než dostačující k tomu, abyste si doma užili čerstvý vzduch ostrova Pag. Balkon bude mít moderní, skleněné zábradlí.
K bytu dále náleží jedno hlídané parkovací stání.

Vzdálenost od moře: 200m
Vzdálenost do centra: 200m

Stavba bude železobetonové konstrukce a bude mít 10cm izolace, což je více než dostačující pro udržení příjemné teploty po celý rok. Udržování teploty bude ponecháno na multi-splitové klimatizaci, přičemž každá místnost má vlastní klimatizační jednotku. Truhlářská bude ALU a PVC s elektrickými roletami a zabudovanými moskytiérami. Keramika a sanitární keramika bude kvalitní. Satelitní a televizní připojení bude v každé místnosti a pro dodatečný pocit bezpečí budou dveře odolné proti vloupání a ohni.
Budova se nachází v blízkosti veškerého potřebného vybavení pro pohodlný život nebo odpočinkovou dovolenou.

Dokončení prací je plánováno na léto 2025.

Povljana je městská osada na krásném ostrově Pag. V Povljaně jsou špičkové oblázkové a písečné pláže, ale pokud chcete prozkoumat ostrov Pag, celý ostrov je dosažitelný maximálně za 30 minut jízdy. Pokud chcete prakticky soukromou pláž s křišťálově čistým mořem nebo si možná chcete vychutnat světově proslulé lahůdky ostrova Pag, jako je sýr nebo jehněčí maso, nebo si možná chcete užít tradiční atrakce ostrova Pag, jako je krajka Pag nebo jedna ze 3 pánví s mořskou solí v Chorvatsku máte z Povljany vše na dosah ruky. Pag je ostrov, který nelze minout.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách Realityumore. com.

Cena
4 091 424 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Povljana, Chorvatsko
ID
03208
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
54 m2
Vybaveno
Ne

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování.

Podobné nabídky