Prodej bytu 3+1, Pula, Chorvatsko, 56 m2

Pula, Chorvatsko


4 526 389 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé

Popis

Pula, největší kulturní a hospodářské centrum na Istrii, nabízí všechna zařízení většího města, mnoho historických památek, nedotčené pláže a přírodní krásy, mezi nimiž vyniká Národní park Brijuni. Symbolem Puly je její Aréna neboli šestý největší římský amfiteátr na světě, ve kterém se po celý rok konají různé festivaly, koncerty a další akce.

Díky své skvělé poloze na samém jihu Istrie, v blízkosti dalších zajímavých istrijských míst a nedaleko Slovinska a Itálie, je atraktivní destinací pro bydlení i dovolenou. Kromě vynikajícího silničního spojení se Pula může pochlubit také vlastním letištěm, jediným na Istrii, díky čemuž je mimořádně dostupná.
Bohaté historické dědictví, mírné středomořské klima, špičková gastronomická nabídka a rozmanitý kalendář akcí po celý rok přitahují návštěvníky z celého světa, takže nákup nemovitosti v Pule je vždy investicí s několikanásobnou návratností.

A v jedné z nejatraktivnějších lokalit se nachází tato nová rezidenčně-obchodní budova, která se skládá z 87 bytů se 2 samostatnými vchody, 2 schodišti a 2 výtahy pro odlehčení vstupního prostoru. V přízemí se dále nachází obchodní prostory a privátní parkovací stání, vše celkem na 7 podlažích.

Tento byt ve 4. patře se skládá z:
1. Předsíň + šatna - 6,05 m²
2. Koupelna - 4,20 m²
3. Ložnice - 12,48 m²
4. Ložnice 9,12 m²
4. Kuchyně + jídelna + obývák - 18,47 m²
5. Lodžie 5,64 m²
Celková netto: 56,37 m²

Umístění:
- V blízkosti nákupního centra Pula City Mall
- Pouze 2 km od centra Puly
- 1 km od Všeobecné nemocnice v Pule

K bytu je možnost dokoupení úložného prostoru a garážového stání za příplatek.

Plánované dokončení stavebních prací je začátek roku 2026.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Cena
4 526 389 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Pula, Chorvatsko
ID
03311
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
56 m2
Vybaveno
Ne

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1.

Podobné nabídky