Prodej rodinného domu, Kršan, Chorvatsko, 130 m2

Kršan, Chorvatsko


15 841 350 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé

Popis

V krásném prostředí obce Kršan se nachází moderní nový dům, který uspokojí všechny vaše požadavky na pohodlné a elegantní bydlení. Skládá se z prostorného domu o rozloze 130m², který se nachází na prostorné zahradě 2800m² a nabízí Vám krásný výhled do zeleně, která toto klidné zákoutí obklopuje. Tento dům byl pečlivě navržen s důrazem na moderní prvky a funkčnost.

Dům má tři prostorné ložnice, které poskytují dostatek soukromí pro vás a vaši rodinu. Každý pokoj je pečlivě navržen tak, aby poskytoval pohodlí a relaxaci, a moderně navržené koupelny poskytují luxus a funkčnost. Navíc je zde další toaleta pro hosty, která je praktickým doplňkem pro vaše pohodlí a soukromí.

Dvůr o rozloze 2800m² vám poskytuje dostatek prostoru pro výzdobu dle vlastního přání. Můžete si vytvořit krásné zahrady, venkovní odpočinkovou zónu nebo dokonce postavit bazén pro ochlazení v horkých letních dnech. Užijete si pocit soukromí a klidu a zároveň si užijete výhled do zeleně, která vás obklopuje.

Tento moderní dům v okolí Kršan je ideálním domovem pro ty, kteří hledají kombinaci současného designu, pohodlí a klidné přírody. Užijte si všechny výhody krásného výhledu do zeleně, prostorných pokojů, moderních koupelen a velké zahrady, která vám nabízí mnoho příležitostí k vytvoření vlastního koutku ráje.

Vila se skládá z přízemí a horního patra. V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, dále je zde východ na terasu a koupelna.
Schodiště vede do patra určeného ke spaní a relaxaci. Zde se nacházejí tři ložnice a koupelna. Z jedné ložnice je východ na terasu.

Samotný interiér nemovitosti má moderní design. Dům je kompletně zařízen a jako takový se prodává.
Pro vytápění/chlazení je v každém pokoji klimatizace.

Na zahradě o rozloze 2800m² se dále nachází pomocná budova s ​​kuchyní, zábavním zázemím a sociálním zařízením.
Dvůr je krásně zelený a je zde také bazén pro každodenní zábavu.

Veškerá potřebná občanská vybavenost se nachází pouze pár minut od samotné nemovitosti.

Rok výstavby: 2021
Vzdálenost od centra: 1km
Vzdálenost od moře: 5km

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Cena
15 841 350 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Kršan, Chorvatsko
ID
03379
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
130 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
2800 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky