Prodej pozemku pro bydlení, Strážnice, J. Skácela, 822 m2

J. Skácela, Strážnice


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Strážnici

Popis

Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek v malebné lokalitě Strážnice, která se nachází v Jihomoravském kraji, na adrese J. Skácela. Pozemek má výměru 822 m² a momentálně na ní stojí komerčního objektu, kterou lze do realizace výstavby bytového domu (s až 18 bytovými jednotkami) pronajat.

Pozemek se nachází v blízkosti chráněné krajinné oblasti, což zaručuje krásné výhledy a přilehlé okolí plné zeleně. Výhled do panoramatu kraje dodává lokalitě jedinečný charakter, který ocení každý, kdo hledá místo pro klidné a harmonické bydlení.

Vlastnictví pozemku je osobní a všechny dokumenty jsou připraveny pro rychlý prodej. Území je plně zasíťováno - je zde veřejná kanalizace a veřejný vodovod, což usnadňuje další výstavbu a zvyšuje komfort bydlení. Cesta k pozemku je dobře přístupná, vede po asfaltové komunikaci, což výrazně usnadňuje jeho dostupnost.
Pozemek je možné financovat prostřednictvím finančních ústavů.
Pozemek se nachází v oblasti s urbanistickým rozvojem, tudíž je zde očekáván v budoucnu růst jeho hodnoty, což činí tuto investici ještě přitažlivější.
Tento pozemek představuje výjimečnou příležitost pro developery a investory, kteří hledají atraktivní lokalitu s městskou infrastrukturou pro realizaci svých projektů.
Strážnice, jakožto lokalita, nabízí veškeré občanské vybavení - školy, školky, obchody, restaurace a kulturní zařízení. Navíc je oblast známá svými kulturními akcemi, které přitahují návštěvníky z celého regionu, a to včetně historicky známých Zámeckých vinných sklepů, nebo již dobře známého Baťova kanálu s přístavištěm pro osobní lodě a čluny.
Neopomeňte tuto jedinečnou příležitost investovat do pozemku s velkým potenciálem a v krásné a klidné části Jihomoravského kraje. Těšíme se na vaši návštěvu a jsme připraveni zodpovědět jakékoli dotazy ohledně této výjimečné nabídky.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
J. Skácela, Strážnice
ID
912699
Plocha nemovitosti
822 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Redek

Petr Redek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Strážnici.

Podobné nabídky