Prodej rodinného domu, Medulin, Chorvatsko, 175 m2

Medulin, Chorvatsko


23 887 750 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé

Popis

Luxusní vila na prodej nacházející se pouhých 300 metrů od moře je ideální volbou pro zájemce, kteří hledají dokonalou kombinaci moderního designu, pohodlí a soukromí. Tento krásný dům je vybaven nejmodernějšími technologickými řešeními a kvalitními materiály, což z něj dělá mimořádné místo pro život nebo dovolenou.

Vila se rozkládá na dvou podlažích a zahrnuje tři prostorné ložnice, z nichž každá má vlastní koupelnu a přímý vstup na terasu a poskytuje tak maximální pohodlí a soukromí. Nábytek je vyroben na míru, s důrazem na detail.
Centrální část domu tvoří prostorný obývací pokoj přirozeně propojený s jídelnou a plně vybavenou kuchyní.
Každý pokoj v domě má klimatizaci a každý pokoj má vlastní TV, včetně kuchyně.

Exteriérová část vily nabízí vyhřívaný bazén se slanou vodou o rozměrech 6x3 metry, sluneční terasu, gril a letní kuchyni.
Na dvoře se nachází olivovníky, palmy, které dodávají vile luxus, a automatický zavlažovací systém.

Pro bezpečnost a soukromí je vila vybavena kamerovým systémem a alarmem, stejně jako elektrickými roletami a moskytiérami.
Dále je zde venkovní sprcha, sklad pod schodištěm a také venkovní sklad pro bojler a tepelné čerpadlo.

Vila má dostatek prostoru pro parkování až tří automobilů ve dvoře, s elektrickou bránou, která zajišťuje bezpečný příjezd.
Nosné stěny jsou vyrobeny z kvalitního betonu, který zajišťuje stabilitu a dlouhou životnost stavby.

Trafostanice již byla instalována a připojena, povolení k užívání se očekává do května 2025.

Veškeré potřebné vybavení je na dosah a blízkost moře dodává této výjimečné nemovitosti na atraktivitě.
Pokud hledáte ideální bydlení nebo investici do luxusní nemovitosti na pobřeží Jaderského moře, tato vila je pro vás tou správnou volbou.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Cena
23 887 750 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Medulin, Chorvatsko
ID
03437
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
175 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
420 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky