Prodej rodinného domu, Labin, Chorvatsko, 140 m2

Labin, Chorvatsko


12 264 700 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé

Popis

Tento krásný rodinný dům s prostornou zahradou o výměře 1900 m² se nachází v klidné okrajové části města Labin.
Nachází se v přátelském prostředí, dostatečně daleko od městského ruchu a hluku, ale zároveň je v blízkosti všech důležitých zařízení jako jsou obchody, kulturní instituce, školy a rekreační oblasti. Se vzdáleností pouhého kilometru do centra města nabízí naprostý každodenní komfort.

Dům vyniká svým nadčasovým designem, který odhaluje krásu jednoduché venkovní architektury. Jedná se o přízemní dům skládající se z jedné elegantně zařízené a kvalitně zařízené bytové jednotky s důrazem na komfort. Prostory jsou funkční, vzdušné a bohaté na denní světlo a teplo po celý den, poskytují jasně definované a maximálně využité prostory.

Interiér domu je uspořádán jako otevřený koncept, který kombinuje kuchyň, jídelnu a obývací pokoj s přístupem na prostornou krytou terasu. Dům dále obsahuje tři komfortní ložnice, koupelnu, toaletu pro hosty, prádelnu, komoru a místnost pro technická zařízení.

K vytápění se používá ústřední topení na pelety, lze použít i na dřevo.

Tato nemovitost, situovaná ve výborné lokalitě, představuje výjimečnou příležitost jak pro pohodlný rodinný život, tak pro investiční investici do cestovního ruchu formou pronájmu. Svou kombinací komfortu, kvality stavby a výhodné polohy tento dům přitahuje pozornost jako žádané místo k bydlení nebo investici.

Vzdálenost od moře: 6km

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Cena
12 264 700 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Labin, Chorvatsko
ID
03476
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
140 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1900 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky