Prodej rodinného domu, Marina, Chorvatsko, 272 m2

Marina, Chorvatsko


14 524 215 Kč /za nemovitost

(+ provize RK 4% + DPH + DZNV)


Regionální dodavatelé

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme rodinný dům se 2 samostatnými apartmány, a to v krásném prostředí zátoky Sičenica v klidné vyhledávané rekreační oblasti Sevid na Moru. Sevid na Moru je půvabné místo neuvěřitelných pláží, kde bude Váš pobyt nezapomenutelným zážitkem. Je také vynikající volbou pro rodiny s dětmi, a to zejména díky křišťálově čistému moři. Můžete využít možnosti výběrů vstupů do moře z písečných či oblázkových pláží nebo betonových mol. Sevid na Moru je malebná turistická destinace. Ideální místo pro lidi, kteří hledají klid.
Rodinný dům je nyní rozdělen na 2 samostatné apartmány. Kdy ten menší o dispozici 3+kk v přízemí domu je v turistické sezóně pronajímán. Větší apartmán ve 2. patře a obytném podkroví o dispozici 5+kk se 2 koupelnami a terasami s výhledem na moře je využíván výhradně rodinou majitele. Dům se nabízí zařízený, vybavený a klimatizovaný. Tento krásný rodinný dům v Sevidu na Moru má užitnou plochu 272 m2 a je situován na pozemku o celkové ploše 364 m2. Samozřejmostí je venkovní prostor zahrnující slunečnou terasu, středomořskou zahradu, krb s posezením, sklad a 3 parkovací stání.
Odtud to máte pouze 45 km do Splitu, 45 km do Šibeniku a jen asi 25 km na mezinárodní letiště nebo do starobylého dalmatského města a přístavu Trogir, jehož historické centrum je od r. 1997 zapsáno do listiny světového kulturního dědictví organizace UNESCO. Díky této kombinaci nemovitost představuje výbornou investici.
Díky místním výborným znalostem a spolupráci s místní advokátní kanceláří Vám dokážeme zajistit hladký postup při koupi tohoto hezkého domu.
V Chorvatsku je kupující povinen zaplatit daň z nabytí nemovitosti ve výši 3 % z kupní ceny.
V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím e-mailu. Ozveme se Vám co nejdříve zpět. Můžeme Vám zároveň na vyžádání zaslat daleko více fotografií nebo dokumentaci k domu.
Ing. David Křepinský, MBA.

Cena
14 524 215 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
+ provize RK 4% + DPH + DZNV
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Marina, Chorvatsko
ID
N/RSHK/216/24
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
272 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
364 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. David Křepinský

Ing. David Křepinský

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky