Prodej rodinného domu, Trutnov - Horní Staré Město, Dlouhá, 225 m2

Dlouhá, Horní Staré Město


6 190 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 29 500 Kč /měs.

(Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.)


Regionální dodavatelé v Trutnově

Popis

K prodeji nabízíme velký rodinný dům se dvěma byty, garáží a zahradou, vystavěný v Trutnově - Horním Starém Městě, ul. Dlouhá.

Rodinný dům je zděná stavba se dvěma nadzemními podlažími, s částečným podsklepením, s celkovou výměrou užitné plochy 225 m2. Obytné místnosti se nacházejí v 1. a 2. nadzemním podlaží. Dům lze užívat pro bydlení jedné rodiny, však je možné užití vícegenerační.

V 1. nadzemním podlaží se nachází byt dispozice 3+1, s koupelnou, wc, spíží a dalším příslušenstvím s celkovou výměrou 101 m2. Ve 2. nadzemním podlaží je umístěn byt dispozice 3+kk s koupelnou a dvěma komorami. Byt má výměru 112 m2.

Vytápění domu je zajišťováno elektrokotlem s rozvodem do radiátorů, lze však instalovat i kotel na tuhá paliva (napojení rozvodů je připraveno v kotelně). Dům je napojen na elektrickou energii, obecní vodovod a kanalizaci. PENB nepředložen, proto uváděna třída G.

Vedle domu se nachází samostatně stojící garáž a zděné kůlny (dílny). Zahrada před domem je oplocena, je udržovaná, s vysázenými ovocnými stromy a množstvím okrasných keřů.

Nabízený rodinný dům je možno využít pro rodinné, či vícegenerační bydlení.

Cena za nemovitost činí 6.190.000,- Kč. Právní servis, advokátní úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby RK EVOLUCE jsou pro kupující zdarma.

Cena
6 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Dlouhá, Horní Staré Město
ID
CZK2436
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
225 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
308 m2
Podlahová plocha
225 m2
Plocha nemovitosti
597 m2
Plocha zahrady
289 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Petr Čížek

Mgr. Petr Čížek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Trutnově.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky