Prodej bytu 3+kk, Praha - Libeň, Kurta Konráda, 81 m2 (ID: 1562954)

Kurta Konráda, Praha 9 - Libeň


10 580 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 50 421 Kč /měs.

(Cena včetně právního a finančního servisu, včetně bezpečné úschovy kupní ceny, včetně odměny RK.)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivní nabídka prodeje příjemně řešeného bytu 3+KK s terasou a garážovým stáním, situovného v klidné části Prahy 9 - Libeň, v ul. Kurta Konráda. Nemovitost nabízí podlahovou plochu 81,2 m2 (73,2 m2 byt + 8 m2 terasa) a je situována ve 2. NP zděného bytového domu s výtahem, kolaudovaného v roce 2001.
Samotný byt prošel v roce 2014 kompletní nadstandardní rekonstrukcí dle návrhu architekta, aktuálně se dokončila nová pracovní deska kuchyně a finalizuje se rekonstrukce dřevěných podlah bytu (dřevěné bezprahové podlahy byly komplet zbroušeny a nalakovány odbornou firmou).
Byt má bezpečnostní vstupní dveře a centrální předsíň – 10 m2 (jejíž součástí je na míru řešená, designová policová skříň, využívaná jako knihovna, šatna a botník). Z předsíně lze vstoupit do všech místností bytu – dvou samostatných ložnic – 13, 6 m2 a 13, 1 m2 (s okny do jednosměrné ulice Kurta Konráda, se zatemňovacími závěsy a roletami), na samostatné WC – 1 m2, do designově řešené koupelny - 3,8 m2 (se zděným sprchovým koutem a skleněnou zástěnou, s umyvadlem a elektrickým topným žebříkem + s na míru řešenou úložnou skříní s prostorem pro pračku) a do hlavní obytné místnosti - 31,7 m2 (pokoj s kuchyňským koutem a na míru řešenou designovou kuchyňskou linkou s vestavěnými elektrospotřebiči – velkou myčkou nádobí, sklokeramickou varnou deskou a digestoří, lednicí se samostatným mrazákem, elektrickou a mikrovlnnou troubou + novou pracovní deskou). K dispozici je též společná zelená zahrada v zadní části domu (s dětským hřištěm a posezením), kam jsou orientována okna hlavní obytné místnosti bytu i jeho zastřešená terasa - 8m2! Dalším bonusem bytu, krom již zmíněné terasy, je garážové stání v přízemí domu, které je součástí kupní ceny!
Podlahy bytu jsou dřevěné (budou komplet zbroušeny a přelakovány odbornou firmou - aktuálně se renovace podlah dokončuje), na WC a v koupelně + na terase je dlažba. Okna jsou plastová. Vytápění bytu je ústřední dálkové. Před domem a v okolí domu je dostatek parkovacích míst i pro návštěvy.
Jedná se o žádanou lokalitu pro rezidenční bydlení, na klidném, strategickém místě – v blízkosti O2 Arény a Galerie harfa, s veškerou občanskou vybaveností v dosahu a s výbornou dopravní dostupností (pěšmo dostupná stanice metra B-Českomoravská i tram a bus zastávky v přilehlých ulicích Sokolovská a Českomoravská a na křižovatce Harfa, nedaleko je vlakové nádraží Praha Libeň).
Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléřku nabídky, která vám zodpoví případné doplňující dotazy a nemovitost vám ráda osobně představí.

Pro představu možného uspořádání interiéru hlavní obytné mísntosti bylo zpracováno (krom hlavní fotografie) několik dalších vizualizací, které vám v případě zájmu rádi představíme během prohlídky. Mobilní zařízení interiéru ložnic je rovněž ilustrativní (z archívu stávajícího vlastníka) pro prostorovou představu budoucího vlastníka. Aktuálně je byt již vyklizený od osobních věcí a je plně k dispozici novému vlastníku.

Cena
10 580 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právního a finančního servisu, včetně bezpečné úschovy kupní ceny, včetně odměny RK.
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Kurta Konráda, Praha 9 - Libeň
ID
0253-NP01922
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
73 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
81 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Ladislava Bárdošová

Ing. Ladislava Bárdošová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 9.

Podobné nabídky