Prodej chaty, Praha - Nové Město, 318 m2 (ID: 1563153)

Praha


5 092 500 Kč
HYPOTÉKA od 24 269 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Hledáte útočiště v náručí přírody, pak je přímo pro Vás připravena tato nemovitost. Je to nabídka, která se objeví jen výjimečně, z pozemku rovnou na sjezdovku či turistické a cyklistické stezky v okolí. Jedná se o prodej zděné, hrázděné chalupy s možností celoročního využitím s dispozicí 5+kk, v Krušných horách k. ú. Nové Město - Jáchymov, chalupa je na vlastním pozemku o výměře 436 m² a byla postavená v 19. století.
V nedávné době prošla výraznou rekonstrukcí, která však zachovala původní ráz stavby. Chalupa vás překvapí velkorysým prostorem, kde je využit doslova každý kout. Od vedlejší stavby je oddělena nově vystavěnou příčkou se vzduchovou kapsou. Dispozice domu nabídne v 1. NP velkou světnici s kachlovými kachny, kuchyňským koutem, WC, kotelnu, vstup do sklepa.
Podkroví pak halu se saunou, 4 ložnice, koupelnu, druhé WC, vstup do přístavby/dřevníku.
Dům je napojen na obecní vodovodní řad. Splašková voda řešena septikem. Teplo zajišťuje elektrokotel napojený na ústřední topení. Ohřev TUV elekt. bojlerem.
V 90. letech prošel dům rekonstrukcí s vybouráním na hrubou stavbu. Zhotoveny nové rozvody elektřiny, vody, odpadu, odvodňovací drenáž kolem domu, nová střešní krytina, částečně nové dřevěné podlahy. Postavena kachlová kamna ve světnici.
V roce 2017 instalována sauna s kamny na dřevo.
V roce 2023 – byla provedena rekonstrukce střechy - plastovými
šindelemi EUREKO DDS II
zateplení střechy - nadkrokevní izolace, 50 mm
extrudovaný polystyren XPS
nový zadní dřevěný štít, částečně zateplen vatou
nové obložení vikýřů - ze sibiřského modřínu, pod ním 50
mm zateplení XPS
nové cihlové vršky komínů se stříškou (Napoleon)
nové střešní okno se zateplením
nové septiky - propojení 3komorového a 2komorového
septiku pro čistší filtraci
Podlahová plocha chalupy i s dřevníkem je: 318 m²
Velikost pozemku: 436 m²
Zahrada o velikosti 328 m²
Parkování je možné přímo před chalupou. Příjezdová cesta je obecní a v zimě je udržovaná. Chalupa nabídne naprosté soukromí a oázu klidu v srdci Krušných hor.
Lokalita Nové město – Jáchymov
Největší předností je umístění chalupy doslova mezi dvěma vyhlášenými sportovními středisky / Ski areál Klínovec a areál Novako, dříve Náprava /. Prostě lyžovačka za domem se zachováním dostatečného soukromí.
V blízkém okolí pak naleznete město Boží Dar (pouze 7 minut autem), Klínovec, Hranice, Fichtelberg (D), Aquacentrum Agricola a lázně Jáchymov , a také pozdně gotický hrad Freudenstein, nazývaný Šlikův hrádek.
Toto bude Vaše soukromé útočiště uprostřed ryzí přírody. Stane se výchozím bodem vašich procházek
Na prohlídku prosím kontaktujte makléře.

Cena
5 092 500 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Praha
ID
911959
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
318 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
108 m2
Plocha nemovitosti
436 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Vepřek

Jiří Vepřek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Praze.

Podobné nabídky