Prodej bytu 3+kk, Trutnov, Chodská, 84 m2

Chodská, Trutnov - Horní Předměstí


7 268 400 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 34 639 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Trutnově

Popis

Nabízím k prodeji byt v novostavbě, s dispozicí 3+kk o podlahové ploše 83,8m2 vč. příslušenství, které tvoří sklep o výměře 7,9m2 umístěný v suterénu domu. Tento byt je umístěný v 2.NP a pyšní zajímavým rohovým balkónem o výměře 18,7m2. V rámci kupní ceny je také parkovací místo v suterénu domu. Tento byt Vám mohu nabídnout také ve 3. a 4. NP. Uvedená kupní cena je za byt umístěný ve 2.NP.
V rámci projektu KASÁRNA, stavba bytového domu C1, nabízíme k prodeji celkem 23 bytů. Dům je umístěný v atraktivní části města Trutnova, lokalita Horní Předměstí. Byty mají dispozice 2+kk, 3+kk a 4+kk o podlahové ploše 61m2 – 121m2. Jsou v cenové relaci od 5.116.200,- Kč do 10.682.600,- Kč. Ke každému bytu je v rámci kupní ceny sklep a parkovací místo, obojí umístěné v suterénu domu.
Bytový dům C1 je moderní stavba, která je prioritně zaměřená na rodinné bydlení. Má celkem 6 podlaží. Je řešena jako pavlačová s centrálním schodištěm a výtahem. V podzemním podlaží jsou umístěna pakovací místa, sklepy a technické zázemí domu. V prvním až čtvrtém podlaží jsou vždy dva byty 2+kk, dva byty 3+kk a jeden 4+kk. V posledním podlaží jsou tři nadstandardní byty s terasami.
Dispozice bytů jsou řešeny moderním způsobem reflektujícím současný životní styl, kde dominantní obytný prostor zahrnuje jak obývací pokoj, jídelnu tak i kuchyň. Kuchyňská linka není součástí dodávky, je zde však připravený odtah pro napojení digestoře, rozvod vody a odpadu a jsou zde připravené volné kabelové vývody ukončené v instalačních krabicích. V obytných místnostech jsou na podlaze plovoucí laminátové podlahy, v koupelně a na WC je použita dlažba. Koupelny jsou vybaveny zařizovacími předměty (vana nebo sprchový kout, umyvadlo, toaleta, topné těleso). Téměř všechny byty disponují úložným prostorem (komora, tech.místnost, pračková nika) v rámci bytu. Vchod do bytu je zajištěn protipožárními, bezpečnostními dveřmi. Interiérové dveře jsou dřevěné, atypického rozměru s nadsvětlíkem.
Obrovským bonusem jsou u všech bytů lodžie, balkony nebo terasy.
Bytový dům je napojený na veřejnou kanalizaci, na veřejný vodovodní řád a v budově má umístěnou výměníkovou stanici (ústřední dálkové vytápění). Internet je zajištěn optickým kabelem. Byty jsou vhodné jak k rodinnému bydlení, tak jako investice (pronájem).
Bydlení v novostavbě má mnoho výhod. Jednak je úspornější díky kvalitnějším technologiím, materiálům a výborné izolaci, díky čemuž výrazně ušetříte na energiích. Na byt dostanete záruku, jako na každý spotřebič, který si koupíte. Bydlení je komfortnější, protože na rozdíl od jiných bytových domů, je v našem domě vždy výtah, kterým se dostanete z garáže až k bytu.

Cena
7 268 400 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Chodská, Trutnov - Horní Předměstí
ID
01BV2409
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
84 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Hendrychová Martina

Mgr. Hendrychová Martina

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Trutnově.

Podobné nabídky