Prodej pozemku pro bydlení, Horní Bečva, 1629 m2 (ID: 1563329)

Horní Bečva


6 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 929 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Horní Bečvě

Popis

Nabízíme na prodej unikátní stavební pozemek v CHKO Beskydy, s vydaným platným stavebním povolením na výstavbu rodinného domu. Součástí prodeje pozemku je veškerá projektová dokumentace.

Parcela je umístěna v blízkosti vrcholu Šorštýn (781 m.n.m.) a vede k ní zpevněná, asfaltová komunikace, která je celoročně udržovaná. Na pozemku je kanalizace a elektřina. Pozemek je přirozeně ohraničen zelení, která vytváří tak dostatek soukromí.

Je vydáno stavební povolení na výstavbu chalupy/objektu o dvou dvoupodlažních jednotkách. Objekt je v nadmořské výšce 670 m n. m. a je orientován do jihozápadní části pozemku. To zajišťuje v interiéru dostatek světla a úžasné výhledy do krajiny. Severozápadní část pozemku tvoří vzrostlý les. Vstup na pozemek je z asfaltové veřejné komunikace na jihovýchodní části.

Každá jednotka má velkorysý hlavní obytný prostor, dvě koupelny, dvě ložnice, terasu a parkovací stání. Velikost každé jednotky je okolo 90m2 + cca 25m2 terasa. Objekt je také vybaven privátní wellness částí.

V architektonickém návrhu chalupy je spojena tradiční lidová architektura s moderními požadavky na bydlení a rekreaci. Dřevěné tlumené odstíny dřeva a kamenné prvky jsou zde v harmonií kombinovány s velkoformátovými okny orientovanými do okolní krajiny.

V oblasti se také nachází spoustu příležitostí pro rekreaci. Horní Bečva je vyhlášena svoji krajinou, turistikou, zimními sporty, gastronomií a wellness. Vzhledem k vyhlášené lokalitě, jde o zajímavou investiční příležitost s velkým komerčním potenciálem. Jak již bylo zmíněno, chalupa se nachází v zóně Chráněné krajinné oblasti (CHKO).

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Horní Bečva
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
1629 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr.Pavla Kadlecová

Mgr.Pavla Kadlecová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Horní Bečvě.

Podobné nabídky