Prodej bytu 1+kk, Spojené arabské emiráty, Šardžá, 51 m2

Spojené arabské emiráty, Šardžá


5 934 750 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

EDGE je prémiový rezidenční projekt společnosti RAK Properties na ostrově Raha v Mina Al Arab. Ponořte se do elegance nábřeží v jednom z prémiových studií, apartmánů s 1-2 ložnicemi, chatek s 1 ložnicí nebo penthousů se 2 ložnicemi o velikosti od 375 m² do 1 582 m² včetně balkonů. Kuchyně v těchto jednotkách budou plně vybaveny špičkovými spotřebiči.

V komplexu EDGE a jeho okolí bude k dispozici mnoho rekreačních zařízení, včetně společenské místnosti/klubovny, bruslařské plochy, venkovního dětského hřiště, společenské místnosti a baru a bazénu. Obyvatelé budou mít k dispozici také posilovnu, venkovní fitness, grilovací terasu, dětský klub spolu s různými maloobchodními a F&B místy.

Obytný komplex se bude nacházet v blízkosti ulice Sheikh Mohammed Bin Salem Road, odkud se rychle dostanete do dalších čtvrtí emirátu. Mezinárodní letiště Ras Al Khaimah je vzdáleno 25 minut jízdy autem.

Několik supermarketů, včetně Al Mondial, Choithrams a Bloom, je vzdáleno pouhých 5 minut jízdy autem. V okolí EDGE se také nachází několik škol, které jsou vzdálené 15 minut jízdy, například Emirates National School, St Mary's High School a The Wellspring School.

Přibližně ve stejné vzdálenosti se dostanete do mnoha zdravotnických zařízení, jako jsou American Medical Clinic, Al Jazeera Medical Clinic a Al Meena Medical Clinic.

Od května 2024 činí výchozí cena pronájmu bytu s 1 ložnicí v Mina Al Arab 29 tisíc AED (8 tisíc USD) ročně, zatímco průměrná návratnost investice činí 5 %. Tyto ukazatele budou růst spolu s rozvojem oblasti, což vám dává příležitost generovat pasivní příjem, pokud se rozhodnete svou nemovitost pronajímat.

Při investici alespoň 2 milionů AED (545 tisíc USD) do nemovitosti v EDGE získáte nárok na podání žádosti o obnovitelné desetileté zlaté vízum, které se vztahuje i na manžela/manželku, děti a domácí personál.

Termín dokončení Q2 2027
Platební plán 60/40

Více informací Vám rád sdělím po telefonu, nebo na osobní schůzce.

Cena
5 934 750 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Spojené arabské emiráty, Šardžá
ID
0127
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
51 m2
Patro
7. z 10
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Balkon
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Dobiášovský

Jan Dobiášovský

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.

Podobné nabídky