Pronájem bytu 2+kk, Brno, Libušino údolí, 53 m2

Libušino údolí, Brno


18 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ inkaso 4.000 kč/měs (elektřina, voda, plyn a internet) + provize RK)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Pronájem nově zařízeného nádherného slunného půdního bytu ve vile - byt 2+kk o ploše 53 m2 s krásným výhledem do zeleně v okolí, v naprosto klidném prostředí.
Pronajímaný byt je po rekonstrukci, s klimatizací a je situován v posledním 2.patře velké rodinné vily, ve které jsou celkem 4 samostatné byty a 1 atelier užívaný pouze přes den.

Celý dům má zateplené fasády.
Jde o netradiční půdní byt se šikminami, se spoustou úložných prostor, všechny okna jsou střešní se stíněním, v obývací části je velké ateliérové okno, byt je tedy krásně prosluněný celý den – horko zde nebude, je zde nová klimatizace.
CP 53 m2 - obývací pokoj s kuchyňským koutem 27 m2, ložnice 7,4 m2, pracovna 7 m2, komora, 3 m2, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC, vstupní chodbička.
V bytě je nový nábytek – v obývací části trojsedačka s prodloužením na nohy + vysunovací dvojlůžko. V ložnice je nová dvojpostel s novou matrací a s úložným prostorem.
Byt je dále vybaven kuch.linkou na míru s vestavěnými spotřebiči (nerezový dřez, sklovarná deska, samostatná elektrická trouba, myčka na nádobí, nová velká lednice s mrazákem).
Koupelna s oknem, velkým designovým umyvadlem a sprchovým koutem. Místo na pračku je v připraveném výklenku v pracovně. Podlahy mimo koupelny a WC vinylové. Vytápění samostatným novým plynovým kotlem - nízké měsíční náklady na bydlení.
Parkování bezproblémové na ulici před domem.
Byt se nachází v žádané a klidné lokalitě nedaleko centra města, MHD 200m, centrum města 10 min., rozsáhlé lesy hned u domu směrem do Kohoutovic, Pisárek nebo Jundrova.
Volné ihned - po rekonstrukci je byt připraveni k pronájmu.
Měsíční nájem 18.000 Kč + inkaso 4.000 Kč (elektřina, voda, plyn a internet). Kabel TV za poplatek.
Vratná kauce 1x měsíční platba.
Provize RK 1x měsíční platba.

Byt je v perfektním stavu po rekonstrukci, jako nový.
Zájem je pouze o dlouhodobý nájem, velmi slušný nájemce, preferována 1 osoba nebo pracující pár.
Prohlídky možné kdykoliv po dohodě v RK.
Sjednejte si schůzku s makléřem.

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ inkaso 4.000 kč/měs (elektřina, voda, plyn a internet) + provize RK
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Libušino údolí, Brno
ID
ATT2P76053
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
53 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Tvrdík

Tomáš Tvrdík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.

Podobné nabídky