Prodej rodinného domu, Mnichovice, Tyršova, 200 m2 (ID: 1563626)

Tyršova, Mnichovice


11 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 52 423 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Mnichovicích

Popis

Nabízíme k prodeji krásný, zrekonstruovaný třípodlažní rodinný dům o dispozici 4+1 (podlahová plocha cca 200 m2) se 2 koupelnami, třemi toaletami, terasou a malou zahrádkou. Nachází se ve vilové zástavbě v klidné a bezpečné lokalitě Mnichovic u Říčan, pouhých 21 minut (21 km) autem do Prahy u metra Chodov.

Interiér přízemí tvoří vstupní chodba, technická místnost, dílna, WC. První patro nabízí obývací pokoj a samostatnou kuchyň s jídelním koutem, koupelnu (umyvadlo, vana), toaletu. Druhé patro tvoří koupelna s vanou, toaleta, velký pokoj a kuchyň.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Kromě toho je dům vybaven záložním elektrokotlem a v kuchyni s jídelním koutem kamna na tuhá paliva pro chladnější jarní a podzimní dny. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci.

Z právních důvodů musíme uvádět energetickou náročnost G, přestože je dům nově zateplen, má novou střechu a je vybaven fotovoltaickou elektrárnou se záložní baterií (je objednán PENB). Dům pochází z doby kolem roku 1930, ale současný majitel ho zrekonstruoval (rekonstrukce dokončena v roce 2018). Parkování je možné ve dvoře nebo přímo před domem. Dům je ihned volný.

Město Mnichovice se nachází v okrese Praha-východ ve Středočeském kraji. Nachází se přibližně 25 km jihovýchodně od centra Prahy a 8 km jihovýchodně od města Říčany. K 31.12.2023 zde bylo oficiálně evidováno obyvatel cca 4050, ale vzhledem k chatovým oblastem na kat. území města se skutečný počet mnohonásobně znásobuje . V místě je veškerá občanská vybavenost - školka/školky/ obchody/ zdravotní středisko, poště, atd.. Výborná dopravní obslužnost - vlak, autobus nebo auto.

Okolní příroda a nedaleký les nabízí mnoho sportovních či rekreačních aktivit jako houbaření, turistika, cyklistika. Dům a okolí nabízí vše, co rodina potřebuje: zabezpečení domova soukromí výborná dostupnost do Prahy plná občanská vybavenost v místě. Je to velmi žádaná lokalita.

V případě zájmu Vám rádi zdarma pomůžeme se sjednáním výhodného hypotečního úvěru či pojištění za nejlepších podmínek na finančním trhu (v některých případech i bez doložení příjmu) nebo poskytneme i energetické poradenství zdarma.

Pokud Vás naše nabídka zaujala neváhejte kontaktovat našeho makléře.

Cena
11 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Tyršova, Mnichovice
ID
2-8-2024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
284 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Stanislav Vavřička

Mgr. Stanislav Vavřička

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mnichovicích (okr. Praha-východ).

Podobné nabídky