Prodej rodinného domu, Dobřichov, 80 m2 (ID: 1563627)

Dobřichov


5 010 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 876 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Dobřichově

Popis

Hledáte prostorný rodinný dům se zahradou? Už nehledejte! Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji podsklepený rodinný dům se 4 ložnicemi a obývacím pokojem (80m2) s krásnou zahradou. Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí v roce 1953 a od té doby je průběžně modernizován, včetně ústředního vytápění s plynovým kotlem, mimo jiné. Uvnitř domu je samostatná koupelna s vanou a samostatné WC.

Nemovitost je vhodná k rekonstrukci dle preferencí nového majitele, v případě potřeby je však možno ihned užívat. Prostorné podkroví lze v případě potřeby předělat na další obytný prostor. Dům má dřevěná okna, plynové topení, vlastní studnu s napojením na veřejný vodovod a kanalizaci. Stojí na pozemku 400 m2 v klidné části obce Pečky - obec Dobřichov.

Dále je na pozemku také uzavřená garáž a dílna. Obec nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost včetně obchodů, potravin, řeznictví, mateřských škol, základních škol, pošty i zdravotních středisek pro děti i dospělé. Veřejná doprava je snadno dostupná autobusovými spoji nebo železničními spoji na trase Praha-Kolín vše v docházkové vzdálenosti od tohoto nádherného domova.

Pro dojíždějící nebo ty, kteří si často užívají výlety do města nebojte se! Tato lokalita poskytuje výborné dopravní spojení do Prahy a Kolína; cca 25 minut autem na Černý most v Praze nebo cca 30 minut na dálnici D11 vedoucí na Hradec Králové přes Kolín.

Upozorňujeme, že nebyl předložen průkaz energetické náročnosti, proto uvádíme hodnotu energetické náročnosti G dle zákonných požadavků.

Se vším všudy tento okouzlující rodinný dům může být přesně to, co jste hledali! Nenechte si ujít tuto příležitost v případě zájmu nás kontaktujte ještě dnes!

Náš makléř Vám rád zdarma pomůžeme v případě Vašeho zájmu i se zajištěním výhodné hypotéky, úvěru nebo s pojištění nemovitosti za co nejvýhodnějších podmínek na finančním trhu (případně i bez prokazování příjmů), nebo Vám zdarma poskytne energetické poradenství.

Cena
5 010 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Dobřichov
ID
1-8-2024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
80 m2
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Stanislav Vavřička

Mgr. Stanislav Vavřička

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dobřichově.

Podobné nabídky