Prodej ubytování, Štítary, 327 m2

Štítary


15 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 74 822 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Štítarech

Popis

Představuji vám jedinečnou investiční příležitost - prodej penzionu Royal Garden Apartments.
Tento penzion je ideální pro všechny, kteří hledají investici do turistického ruchu nebo chtějí provozovat rodinný podnik. Royal Garden Apartments nabízí stylové a pohodlné ubytování v klidné lokalitě, obklopené krásnou udržovanou zahradou.
Jednou z největších výhod tohoto penzionu je jeho strategická poloha. Jen pár kilometrů od budovy najdete Vranovskou přehradu, která je oblíbeným místem pro rekreaci, vodní sporty, rybaření a relaxaci. Okolní příroda také nabízí mnoho turistických a cyklistických tras, což činí tuto oblast velmi atraktivní pro návštěvníky z celé České republiky i zahraničí.
Penzion se může pochlubit zahradou, která je navržena tak, aby sloužila k relaxaci a odpočinku. Hosté si mohou užít venkovní bazén se slanou vodou, venkovní sprchu, dřevěný koupací sud, který nabízí jedinečný zážitek i během chladnějších měsíců.
Pro chvíle pohody a společenského vyžití je zde zastřešená terasa s pohodlným posezením, kde si hosté mohou vychutnat ranní kávu nebo večerní sklenku vína. Součástí udržované zahrady je také venkovní ohniště, trampolína pro děti a již zmíněný koupací sud.
Penzion disponuje celkem sedmi apartmány pro hosty a jedním pro majitele. Kapacita v plném provozu je tedy 28 lůžek. Všechny apartmány jsou plně zrekonstruované a není třeba žádných dalších investic na pokračování již zaběhnutého a funkčního provozu. Obsazenost v sezónně díky kvalitním službám a prostředí je 95%, proto i díky výnosovému odhadu jsme schopni říct, že návratnost této zajímavé příležitosti je jen několik let. Naopak, je zde prostor pro vytvoření dalších podnikatelských příležitostí, například wellness pobytů i v zimě.
Pokud Vás tato investiční příležitost zajímá nebo hledáte vlastní bydlení spojené s podnikáním, budu se na vás těšit na osobní prohlídce.

Cena
15 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Štítary
ID
E24_0087
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
327 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ivana Hlaváčková

Ivana Hlaváčková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Štítarech.

Podobné nabídky