Prodej rodinného domu, Trhová Kamenice, Mlýnská, 180 m2

Mlýnská, Trhová Kamenice


8 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 126 Kč /měs.

(nejnižší podání)


Regionální dodavatelé v Trhové Kamenici

Popis

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rodinný dům s historickým mlýnem. Nemovitost s výjimečným potenciálem a jedinečnou atmosférou v nádherné lokalitě Vysočiny s historickým mlýnem (poprvé zmíněn v r. 1460), který je památkově chráněn, na pozemku o celkové rozloze 2121 m2 v těsném sousedství Mlýnského rybníka, který je součástí přírodní památky Trhovokamenické rybníky.

Elektronická aukce se bude konat dne: 15.10.2024 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzQ1MTM=

Nemovitost se skládá ze dvou budov, rodinného domu/chalupy dispozičně řešené jako 5+kk a samostatně stojící budovy mlýna. Dům byl postaven v 60. letech na místě původní chalupy, která byla zničena požárem, a je ve velmi dobrém technickém stavu bez nutnosti dalších investic. V přízemí se nachází velká obytná místnost s krbem, kuchyní a jídelním koutem, předsíň, chodba, technické zázemí a dílna. Obytná místnost je vytápěna krbovými kamny s rozvodem horkého vzduchu. V obytném podkroví jsou 4 pokoje a koupelna.

Budova mlýna je rozdělena na přední obytnou část a zadní mlýnici s hodnotným mlýnským zařízením. V současné době po částečné obnově je přední stěna obytné části a stěna k náhonu vyzděna z cihelných prefabrikátů, okna vyměněna za historizující repliky. Mlýnice je nově oddělena vyzděnou stěnou a dispozice obytné části upravena pro moderní bydlení a aktuálně čeká na nového majitele pro vytvoření prostoru dle jeho představ. V zadní stěně mlýnice jsou dřevěné vstupní dveře z 2.pol.19. stol.

Pokud hledáte ideální bydlení, místo pro Vaše podnikání (pořádní svateb, či různých oslav anebo pronájem nemovitosti) neváhejte a využijte tak jedinečnou příležitost si toto krásné místo vysoutěžit v aukci.

Městys Trhová Kamenice má přibližně 1000 obyvatel. Nachází se dvacet kilometrů jižně od města Chrudim, na hranicích mezi chráněnými krajinnými oblastmi Železné hory a Žďárské vrchy. Je zde obecní úřad, restaurace, obchod, mateřská i základní škola, praktický lékař a lékárna, 3 sportoviště, lyžařské vleky a kulturní dům s tělocvičnou.

Dojezdová vzdálenost z Prahy je cca 120 km, z Brna cca 100 km a z Hradce Králové cca 50 km.

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

GPS: 49.784254686, 15.818567799

Prohlídka se bude konat dne 8.10.2024 v 14:00h. Zájemce prosíme o potvrzení termínu - Zuzana Filipová. Pokud nebudou potvrzeni žádní zájemci, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci.

Cena
8 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Mlýnská, Trhová Kamenice
ID
001AD24365S
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
2122 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Trhové Kamenici.

Podobné nabídky