Prodej rodinného domu, Samotišky, Fromkova, 438 m2

Fromkova, Samotišky


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Samotiškách

Popis

Vážení klienti, představujeme Vám nádherný rodinný dům v nejžádanější lokalitě.

Nacházíme se na ulici Fromkova, v klidném prostředí rodinných domů a vil. Jedná se o ojedinělou nemovitost v nejvyšší části svahu přímo pod Svatým Kopečkem s úžasným výhledem na město Olomouc a baziliku. Příroda všude kolem, okrasná zahrada a lesy přímo za domem dotváří ojedinělou atmosféru, která zde panuje v každém ročním období.

Lokalita mimo jiné nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně školy, školky, obchodu a spojení městskou hromadnou dopravou do centra města.

Předmětem prodeje je zděný zateplený dům dispozice 7+kk s vnitřní užitnou plochou 438 m2 ve třech podlažích. Dům disponuje wellness zónou s vnitřním bazénem, saunou, odděleným bytem 1+kk a garáží pro dva osobní automobily. Nemovitost je umístěna na krásném pozemku o výměře 1110 m2, který se vzrostlou zahradou nabízí perfektní soukromí.

Nemovitost se nachází na konci slepé ulice s velkou parkovací plochou. V přízemí je zádveří s úložnými prostory a vstupem do dvojgaráže a chodby. Ta nabízí vchod do oddělené nově zbudované jednotky 1+kk s vlastní koupelnou a hlavní domovní haly s posezením a schodištěm.

Objekt je vystavěný ve svahu, kde se vstup na zahradu nachází v nejnižším podlaží. Najdeme zde mimo skladové a technické místnosti také pracovnu s krbem a kompletní wellness zónu s vnitřním bazénem, saunou, sprchou, sociálním zázemím a místností pro technologii. Bazénovou část o výměře 50 m2 je možné otevřením posuvných dveří propojit se zahradou a posezením s lehátky.

Dominantou celého domu je hlavní obytný prostor o výměře 62 m2 otevřený do střechy přes dvě podlaží s centrálním krbem. Je zde dostatek místa pro kuchyňkou linkou s vestavěnými spotřebiči a spíží, velký jídelní stůl, televizní stěnu a sedací soupravu. Z obývacího pokoje je výstup na prostornou terasu s posezením a úžasným výhledem na celé město a do okolí orientovanou na jižní a západní stranu.

V nejvyšším patře najdeme chodbu s výstupem na balkón, koupelnu s vanou, dvojicí umyvadel, oddělenou toaletu a tři prostorné ložnice se šatnou. Nachází se zde také galerie s knihovnou přístupná druhým schodištěm z přízemí.

Dům byl vystavěn z nejmodernějších materiálů a stavebních prvků. Je zateplený a jeho hlavním zdrojem je tepelné čerpadlo vzduch / voda s přenosem do radiátorů a podlahového topení.

Krásné prostředí nemovitosti tvoří udržovaná vzrostlá zahrada a okolní vysoké stromy. Výhodou je také možnost vjezdu na spodní část pozemku a stabilní stavební prostředí.

Dům je pro klienty hledající krásné a velmi klidné bydlení v úžasném prostředí, kteří ocení soukromí a ojedinělé místo této nemovitosti.

Více u realitního makléře Petra Hanáka.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Fromkova, Samotišky
ID
202493
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
438 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1110 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Hanák

Petr Hanák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Samotiškách.

Podobné nabídky