Prodej chaty, Kamenný Přívoz, 32 m2 (ID: 1564037)

Kamenný Přívoz


1 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 8 578 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kamenném Přívozu

Popis

Bylo teplé sobotní ráno, když se skupina čtyř kamarádů rozhodla vyrazit na chatu v malebném údolí Sázavy. Kluci, Honza, Pavel, Lukáš a Marek, se na to těšili už týdny. Čekalo je dobrodružství, jaké si ani nedovedli představit. Po cestě Posázavským Pacifikem a příjemné procházce z nádraží je z terasy chaty uvítal pohled na vlnící se peřeje řeky Sázavy, obklopené hvozdem, jenž svítil všemi odstíny zeleně.
Pohodlně se usadili na verandě a povídali si o svých plánech na víkend. „Myslím, že bychom měli prozkoumat okolí. Kdo ví, jaké poklady tam můžeme najít!“ navrhl Honza s vášní v hlase. Kluci souhlasili a brzy se vypravili do lesa.
Prošli hustými porosty a objevili úzkou stezku vedoucí podél řeky. Jak se blížili k malé tůni, v jejíž hladině se odráželo slunce, uslyšeli podivný zvuk. Byl to jakýsi klapot, který se ztrácel mezi stromy. „Co to asi může být?“ zamyslel se Marek....
.... S pocitem vítězství a novými zážitky se vrátili na chatu. Svítilo slunce a kluci se rozhodli uspořádat večerní táborák. Kolem ohně si vyprávěli příběhy a podle mapy plánovali další dobrodružství.
V den, kdy se vraceli domů, si slíbili, že se znovu vrátí do údolí Sázavy, neboť věděli, že tam na ně čeká ještě mnoho tajemství a pokladů, které je volaly zpět do náruče přírody. A tak se z víkendového výletu stalo něco mnohem víc – přátelství, příběhy a hrdinské činy, které zůstanou v jejich srdcích navždy.


Pokud se chcete vracet na Sázavu a rádi byste si chatu prohlédli, neváhejte nás kontaktovat. Jsme připraveni Vám poskytnout veškeré potřebné informace a domluvit prohlídku, která Vám umožní chatu prozkoumat na vlastní oči.

Pokud Vás nabídka zaujala a zajímají Vás další informace, naleznete je zde:
https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/chata/kamenny-privoz--/1103274572?preview=1
Těším se na Váš zájem.

Cena
1 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Kamenný Přívoz
ID
0187-NP00862
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
32 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
32 m2
Plocha nemovitosti
61 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Libor Mašín

Ing. Libor Mašín

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kamenném Přívozu.

Podobné nabídky