Prodej rodinného domu, Tovéř, 376 m2

Tovéř


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Tovéři

Popis

Vážení klienti, představujeme Vám mimořádně atraktivní nízkoenergetický rodinný dům ve velmi žádané lokalitě. Nacházíme se v klidné části obce Tovéř nedaleko Olomouce pod Svatým Kopeček.

Lokalita je známá svoji občanskou vybaveností, výbornou dopravní dostupností do centra města (10 minut) a pohodlným spojením MHD. Výhodou je také blízkost přírody a velmi klidné prostředí.

Předmětem prodeje je atypický zděný dům, který byl zkolaudovaný jako novostavba v roce 2020. Objekt s vnitřní podlahovou plochou 376 m2 a dispozici 6+kk se třemi koupelnami je situován na pozemku o výměře 1437 m2, který díky své poloze nabízí maximální soukromí. Vysoké stropy, přiznané dřevěné trámy, styl provedení a rozhlehlé prostory zde tvoří velmi zajímavou a příjemnou atmosféru.

Dům je užíván jako bungalov 4+kk s herní a odpočinkovou částí v podkroví. Přízemí nabízí soukromou část přístupnou z centrální chodby, kde najdeme dva dětské pokoje s šatnou, koupelnu se sprchovým koutem a hlavní ložnici s velkou šatnou a vlastní koupelnou.

Dominantou domu je hlavní obytný prostor o výměře téměř 108 m2, který je rozdělený na jednotlivé zóny. Vstupní zóna zde tvoří funkci zádveří navazující na krásné točité schodiště a jídelní část s velkým kulatým stolem. Dále se zde nachází kuchyně s výhledem do zahrady s kvalitní linkou a vstupem do praktické spíže.

Další zóna nabízí čtecí koutek a posezení s výhledem na krb se zadním přikládáním. V poslední části najdeme vyvýšené pódium se sedací soupravou, videoprojektorem a výstupem na krytou terasy a do zahrady. Vstup na zahradu nabízí také technická místnost s prádelnou, oddělenou toaletou sousedící s kuchyní.

V obytném podkroví je velký otevřený prostor využívaný k odpočinku a zalíbám. Je zde vytvořené malé kino, knihovna a stolní fotbal. Podkroví najdeme také kuchyňskou linku, ložnici, třetí koupelnu toaletou, sprchou a sklad s technickou místností, kde je umístěna technologie.

Nemovitost byla vystavěna z nejmodernějších materiálu a stavebních prvků. Dům je postavený z keramických cihel. Zateplení fasády (20cm) a střechy (40cm) zajištuje nízké náklady na provoz do 6 tis. měsíčně a velmi příjemné klima v letních měsících. Okna s izolačním trojsklem jsou vybavena elektrickými roletami napojena na systém Somfy.

Hlavním zdrojem topení je plynový kondenzační kotel s přenosem do podlahového vodovodního topení v celém objektu a krb v přízemí.

Dům, který disponuje také studnou je situován na pozemku obklopeném zelení, na kterém se nachází venkovní bazén se zastřešením, domek pro děti a druhá terasa spojena s hospodářským objektem s venkovní sprchou a vegetační střechou. Ten ve 4 místnostech nabídne zázemí technologii bazénu, skladu vína, dřeva a jízdních kol.
Dům má dvě parkovací místa s připojením pro elektromobil a možnost zbudování dvojgaráže.

Dům je pro klienty, kteří hledají velmi příjemný a prostorný domov s velkou užitnou plochou v klidném místě nedaleko Olomouce.

Více informací u makléře Petra Hanáka.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Tovéř
ID
202492
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
376 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1437 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Hanák

Petr Hanák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tovéři.

Podobné nabídky