Prodej domu na klíč, Ladná, Palašovská, 102 m2

Palašovská, Ladná


7 297 888 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 34 780 Kč /měs.

(včetně služeb a provize RK)


Regionální dodavatelé v Ladné

Popis

Novostavba rodinného domu má dispoziční řešení 4+kk.
Dům je členěn do dvou podlaží. Jedná se o dům střední velikostní kategorie, vhodný pro až čtyřčlennou rodinu.

V přízemí domu je navržen obývací pokoj s výstupem na terasu, kuchyní a jídelnou, ložnice, koupelna se sprchou, wc a technickým zázemím (pračka, sušička), zádveří s hlavním vstupem ze strany domu, chodba se schodištěm do druhého podlaží a úložným prostorem pod schody. Druhé nadzemní podlaží tvoří dva pokoje, šatna, koupelna (vana, sprcha, wc).

Projekt domu je osazen na pozemku o výměře 282 m2. Přirozené světlo v denní části domu je zajištěno velkorysými okny se západní a severo-západní orientací, kuchyně orientována jihovýchodním směrem. Dům je polořadový. Vedle domu je prostor o šířce 5 metrů, kde lze zaparkovat až 2 vozidla. Další parkovací stání lze vytvořit před domem, díky stavební čáře 4,5 metru od hranice pozemku.

Dům bude dokončen na klíč, tzn.kompletní novostavba, kde zbýva doplnit kuchyňská linka a designové prvky interiéru jako např stropní svítidla, nábytek, žaluzie apod. V dnešním komfortu nízkoenergetického bydlení v kategorii „A“ se počítá s teplovodním podlahovým vytápěním tepelným čerpadlem vzduch-voda, plastová okna se sytémovým profilem a izolačními trojskly, zdivo 50cm včetně zateplení fasády atd.
Povrchové materiály a prvky vybavení interiéru k dokončení domu si tak můžete zvolit dle svých představ.

Nabídková cena domu na klíč zahrnuje pozemek, projektovou dokumentaci rodinného domu a přípojku vodovodu, kanalizace, elektřiny, i vyřízení stavebního povolení.

Zahájení stavby po vydání stavebního povolení, předpoklad jaro 2025. Předpokládaný termín dokončení domu na klíč nejpozději do 12 měsíců od zahájení stavby.

Lokalita Palašovské příděly se nachází v jižní okrajové části obce, kde se neočekává další výstavba, zejména díky nedaleké fotovoltaické elektrárně.

Obec Ladná se pyšní udržováním lidových tradic jako jsou hody, fašank, advent s koncerty, každoroční dětský karneval, akce dobrovolných hasičů i pro děti, a mnoho dalších zajímavých kulturních či sportovních akcí v průběhu roku.
V Ladné je široká občanská vybavenost – základní a mateřská škola, sportovní hala, tenisové kurty, obchod s potravinami a smíšeným zbožím, hospůdky, pošta, knihovna, dětské hřiště, kadeřnictví a další služby.
Ladná leží 5 km od nákupní zóny Shopping Břeclav, vzdálenost do centra Břeclavi 8 km. Dopravní dostupnost je rozsáhlá – 4 km nájezd na dálnici D2 (Brno – Bratislava), vlaková stanice Ladná směr Břeclav – Šakvice s přestupem směr Brno-Olomouc, autobus Břeclav – Podivín. Jedinečné jsou také projížďky na kole nebo procházky v nedalekém Přírodním parku Niva Dyje, kolem Janova hradu, po cyklostezce do turisty oblíbené Lednice vzdálené jen 7 km.
Ideální místo pro bydlení, nemyslíte ?

Cena
7 297 888 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně služeb a provize RK
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Palašovská, Ladná
ID
09092024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
102 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
102 m2
Plocha nemovitosti
282 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Juráček

Michal Juráček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje domů na klíč v Ladné.

Podobné nabídky