Pronájem bytu 1+1, Brno, Černého, 34 m2

Černého, Brno


13 100 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 4.900 Kč - energie, služby, internet, TV, + provize RK)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Pronájem částečně zařízeného bytu 1+1 po celkové, nové, rekonstrukci, na ul. Černého, v městské části Brno - Bystrc.

Městská část Bystrc je plně vybavená, v docházkové vzdálenosti od domu se nachází několik supermarketů, lékárny, zdravotní služby, restaurace, knihovna, hřiště, fitness centrum, ... . V blízkosti domu je i vyhledávaná rekreační, vycházková a volnočasová oblast Údolí oddechu. Brněnská přehrada je vzdálená přibližně 3 km od domu.
Zastávky MHD - 100m trolejbus + noční autobusy, cca 850 m tramvajové linky.

Jedná se o celkově, nově, zrekonstruovaný byt, včetně vyzdění bytového jádra, pořízení nové kuchyňské linky, včetně spotřebičů, instalaci nových rozvodů elektřiny, položení nových podlah, obkladů a zařizovacích předmětů v koupelně, atd..

Byt se nachází ve 3., předposledním, patře, v domě není výtah. Sestává z jedné obytné místnosti, kuchyně, koupelny s WC, předsíně a prostorného balkonu.

Byt se pronajímá částečně zařízený (vybavení je zobrazené na fotografiích), ze spotřebičů je k dispozici, plynová varná deska, elektrická trouba, digestoř, lednice s mrazákem, pračka a televize.

Byt je určený pro 1 - 2 osoby, a to pouze dospělé. Domácí zvířata po dohodě.

Majitel požaduje kauci ve výši 25.000,-Kč.

Byt je ihned volný, připravený k nastěhování.

V případě zájmu o telefonické poskytnutí informací nebo sjednání prohlídky bytu, volejte prosím pondělí až pátek 8.30 až 18.30 hod

Cena
13 100 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 4.900 Kč - energie, služby, internet, TV, + provize RK
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Černého, Brno
ID
DR2B 11129R
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
34 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Radka Datinská

Radka Datinská

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Brně.

Podobné nabídky