Prodej rodinného domu, Čelákovice, Masarykova, 510 m2 (ID: 1564656)

Masarykova, Čelákovice


19 900 000 Kč
HYPOTÉKA od 94 838 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Čelákovicích

Popis

Prodej domu, který se skládá ze dvou samostatných budov. Nyní plní funkci restaurace s kompletním zázemím a druhá budova má využití jako vinárna. K tomu všemu je zde ještě velký pozemek a zahrada. Plus budova s venkovními toaletami a skladem. A to není vše. Ještě je zde obchod, který je též součástí tohoto prodeje a to vše za jednu cenu.

Budovy se dají předělat i na bydlení a to jak osobní pro náročnou budovu mající rádi velký prostor, tak pro komerční účely k výstavbě bytových jednotek.

Kompletní nabídku s veškerými informacemi a fotogalerií naleznete na webových stránkách nemovitosti 🌐 👉 www.ProdejCelakovice.cz

Budovy se nacházejí v samém srdci malebného města Čelákovice, které je součástí Prahy-východ. T
Popis nemovitosti

Hostinec se pyšní rozsáhlým zázemím, které zahrnuje:

🟢 510 m² podlahové plochy

🟢 2 282 m² pozemek (zahrada 1147 m²)

🟢Obchod: K nemovitostem náleží také samostatný obchod se vstupem z hlavní ulice, což zajišťuje vysokou míru návštěvnosti a atraktivitu pro zákazníky
Venkovní prostory
Nemovitost obklopuje rozsáhlý pozemek, který nabízí:

🟢 Velkou zahradu: Perfektní pro pořádání různých akcí, jako jsou svatby, garden party a další společenské události. V případě využité pro rodinu - skutečně velká zahrada s dostatkem soukromí. V případě komerčního využití - další prostor pro výstavbu.

🟢 Ohniště s grilem: Ideální pro venkovní grilování a posezení, s možností přípravy například pečeného prasete.
Další možnosti využití
Tento projekt nabízí také mnoho dalších příležitostí:

🟢 Výstavba bytových jednotek: Vzhledem k velké půdě, která je součástí objektu, je možné zde realizovat výstavbu nových bytových jednotek, čímž se nabízí atraktivní investiční příležitost.

Lokalita
Budovy se nachází v centru Čelákovic na Praze-východ, což zajišťuje výbornou dopravní dostupnost a vysoký potenciál návštěvnosti. Město Čelákovice je oblíbeným místem pro turistiku a nabízí veškerou občanskou vybavenost.

Tato nemovitost je výjimečná svou polohou, rozsahem a možnostmi využití. Pokud hledáte bydlení či investici, která kombinuje historické kouzlo s moderními podnikatelskými příležitostmi, je tato nabídka ideální volbou.

Pro více informací a sjednání prohlídky mne prosím kontaktujte
☎️ 7️⃣3️⃣0️⃣ 1️⃣4️⃣7️⃣ 0️⃣7️⃣7️⃣

Cena
19 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Masarykova, Čelákovice
ID
PRD06202406
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
510 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
2282 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Lenka Kozlíková

Mgr. Lenka Kozlíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Čelákovicích.

Podobné nabídky