Prodej rodinného domu, Pavlice, 100 m2 (ID: 1564858)

Pavlice


1 800 000 Kč
HYPOTÉKA od 8 578 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Pavlicích

Popis

Chcete vlastnit chalupu k celoročnímu bydlení, nebo poskytovat rekreační pronájem v oblasti plné přírody, historických památek a vína? Mám pro vás dnes skvělou nabídku na prodej rodinného domu v obci Pavlice na jižní Moravě. Bydlete uprostřed veškerého jihomoravského dění, ale zároveň v malebné vesničce.
Jedná se o rodinný dům s dispozicí 2+1, který má dvě koupelny. K domu patří také dvůr s parkováním pro dvě auta. Tyto prostory s parkováním venku jsou ideální například k pronájmu a představují skvělou investiční příležitost. Vzhledem k vysoké obsazenosti pokojů v okolí budete mít stálý zájem dobře platících hostů.
Interiér domu prošel je v původním stavu před rekonstrukcí. Zahrnuje kuchyni, ložnici a obývací pokoj, vše krásně prosvětlené denním světlem. Jak můžete vidět na videu, jsou zde i další dvě místnosti, které můžete využít dle libosti, například jako skladovací prostory, nebo je také přeměnit na pokoje.
Aktuálně tedy máte k dispozici bydlení s potenciálem dalšího rozšíření. Dům v Pavlicích poslouží jako rodinné nebo víkendové sídlo a zároveň nabízí vynikající investiční příležitost v podobě rekreačního, krátkodobého pronájmu. V blízkosti se nachází Vranovská Ves, odkud je to jen kousek ke známé Vranovské přehradě a vyhledávaným (cyklo)turistickým trasám.
Co se vám vybaví, když se řekne jižní Morava? Jistě hlavně víno, ale i nádherná příroda Pálavy, vodní dílo Nové mlýny a ikonické zříceniny hradů. V obci Pavlice najdete vyhlášenou klobáskárnu, pekárnu a nemůže chybět ani vinotéka. Z občanské vybavenosti zde nechybí MŠ, ZŠ, několik restaurací a oblíbená je Chalupa na Mlatě, kde se pořádají oslavy nebo svatby. V blízkosti máte Národní park Podyjí a Vodní nádrž Vranov, ideální pro vyjížďky na kole a letní relaxaci. Města v okolí, jako jsou Mikulov (UNESCO), Moravský Krumlov, Moravské Budějovice či Znojmo, vás uchvátí svým genius loci.
Chcete to vidět naživo? Na místě vám vše vysvětlím a ukážu.

Na viděnou v Pavlicích.

Cena
1 800 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Pavlice
ID
2435
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
140 m2
Plocha nemovitosti
350 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Surovec

Tomáš Surovec

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pavlicích.

Podobné nabídky