Prodej rodinného domu, Moravské Budějovice, 250 m2

Moravské Budějovice


4 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 21 398 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Moravských Budějovicích

Popis

Prodej rodinného domu s podnikatelskými prostory v Lažínkách u Moravských Budějovic

Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům, původní zemědělský statek, který kombinuje komfortní bydlení s rozsáhlými prostory vhodnými k podnikání. Nemovitost se nachází v klidné obci Lažínky, pouhé 3 km od města Moravské Budějovice, kde najdete kompletní občanskou vybavenost.
Dům je rozdělen do dvou hlavních částí. V pravé části se nachází prostory, které jsou ideální pro provoz restaurace či hospody. Tyto prostory zahrnují plně vybavenou kuchyň, hygienické zázemí, WC pro hosty, několik skladovacích místností, komory a prostornou terasu, která nabízí příjemné venkovní posezení. Restaurace má vlastní vchod a může sloužit jak pro komerční využití, tak pro případnou přestavbu na jiné účely.
V levé části domu najdeme obytné prostory s dispozicí 2+1, o rozloze přibližně 40 m2, které nabízí útulné a funkční bydlení. Dům je tedy ideální pro rodinu, která hledá nejen domov, ale i prostor k rozvoji svého podnikání přímo na místě.
K nemovitosti dále náleží dvě prostorné garáže, které mohou být využity jak pro parkování, tak pro skladování nebo jiné podnikatelské aktivity. Dvůr nabízí dostatek soukromí a klidný prostor pro relaxaci, zatímco velká stodola poskytuje další možnosti využití – ať už pro podnikatelské účely, uskladnění, nebo případnou přestavbu.

Nemovitost má velký potenciál a je vhodná nejen pro provozování restaurace či pohostinství, ale i pro jiné formy podnikání, jako jsou dílny, sklady nebo kanceláře. Výborná poloha v blízkosti Moravských Budějovic a zároveň klidné venkovské prostředí činí tuto nabídku velmi atraktivní.

Financování nemovitosti lze řešit hypotečním úvěrem, přičemž nabízím bezplatný odhad pro zájemce o financování. 
Neváhejte a přijďte se na tuto jedinečnou nemovitost podívat osobně! Prohlídky jsou možné po domluvě.

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Moravské Budějovice
ID
00721
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1147 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Pavla Anna Doležalová, MSc.

Ing. Pavla Anna Doležalová, MSc.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Moravských Budějovicích.

Podobné nabídky