Pronájem bytu 2+kk, Hradec Králové, náměstí Jana Pavla II., 50 m2

náměstí Jana Pavla II., Hradec Králové


17 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby cca 4 500 Kč)


Regionální dodavatelé v Hradci Králové

Popis

Pronajmeme citlivě zrekonstruovaný byt 2+kk na jedinečném místě v centru Hradce Králové. Jedná se o komfortní, kompletně vybavený byt ve standardu "airbnb ready" s podlahovou plochou cca 50 m². Byt se nachází ve 2. patře (2./5 NP) činžovního domu bez výtahu na náměstí Jana Pavla II. a má přímý výhled na katedrálu sv. Ducha a Bílou věž. Byt je k nastěhování od listopadu 2024.

Byt je po celkové rekonstrukci a je ve velmi dobrém stavu. V obývacím pokoji je k dispozici sedací souprava, TV set, konferenční stolek, jídelní stůl se čtyřmi židlemi a kuchyňská linka ve tvaru L, která je vybavena vestavěnými spotřebiči (lednice, horkovzdušná trouba, varná deska, myčka nádobí). Z ložnice s dvoulůžkovou postelí a nočními stolky je přístup do koupelny se sprchovým koutem. WC je samostatné. Součástí vybavení bytu je také pračka se sušičkou. Bezprahové dřevěné podlahy jsou po celém bytě, vytápění je elektrické podlahové, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler.

Místo je ideální pro romantické duše, které rády poslouchají zvuk zvonů při návratu domů historickou ulicí Rokitanského. Byt ocení také ti, kteří hledají vyšší komfort bydlení v centru města s pestrou nabídkou restaurací, kaváren a služeb. Parkování je možné v sousedním parkovacím domě nebo na ulici s parkovací kartou. Nájemné činí 17 500 Kč, zálohové platby cca 4 500 Kč, vratná kauce 2x nájemné, provize zprostředkovatele je 1x nájemné.

Pronájem této nemovitosti zprostředkovává kvalifikovaný realitní makléř – certifikace ISO 17024, certifikační ústav VŠE Praha. Číslo certifikátu 238/2020.

Cena
17 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby cca 4 500 Kč
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
náměstí Jana Pavla II., Hradec Králové
ID
N00227
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Kalkus

Petr Kalkus

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Hradci Králové.

Podobné nabídky