Prodej chalupy, Ostružná, 273 m2

Ostružná


6 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 29 547 Kč /měs.

(včetně všech poplatků)


Regionální dodavatelé v Ostružné

Popis

Prodej rekreační chalupy v Ostružné (č. ev. 62)
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost pořídit zavedenou rekreační chalupu v obci Ostružná. Chalupa je ideální jak pro osobní rekreaci, tak jako investice s možností pronájmu. Nemovitost byla doposud využívána jak pro pronájem, tak pro vlastní odpočinek majitele, jeho rodiny a přátel.
Chalupa disponuje kapacitou 23 lůžek, infrasaunou, pergolou a malebným potůčkem za domem, který dodává místu jedinečné kouzlo. Kromě pronájmu celé chalupy je možné pronajímat i jednotlivá lůžka, přičemž majitel má stále k dispozici svůj oddělený soukromý byt.
Dům je napojen na elektřinu, vodovod a kanalizaci. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo a kotel na tuhá paliva. Parkování je možné na vlastním pozemku.
Oblast je vyhledávaná pro celoroční rekreaci – ideální pro letní turistiku (např. stezky na Šerák a Paprsek) i zimní sporty. Skiareál Ramzová je vzdálen pouhé 2 km, Skiareál Petříkov 3 km.

Cena
6 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně všech poplatků
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Ostružná
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
273 m2
Plocha nemovitosti
874 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Václav Hus

Václav Hus

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Ostružné.

Podobné nabídky