Prodej rodinného domu, Konárovice, V Hájku, 206 m2 (ID: 1565550)

V Hájku, Konárovice


10 900 000 Kč
HYPOTÉKA od 51 946 Kč /měs.

(Cena vč. právního servisu a provize)


Regionální dodavatelé v Konárovicích

Popis

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout moderní vilu s nádherným výhledem do krajiny o dispozici 5+kk o užitné ploše 206 m² se 2 koupelnami, 3 WC, šatnou, vestavěným patrem pro pracovnu, knihovnu či hernu, se zastřešenou terasou s úžasným panoramatickým výhledem, velkou garáží a skladem na kola či zahradní nářadí. To vše na pozemku o rozloze 488 m² v Konárovicích, jen pět minut autem od Kolína.

Vila leží na konci výstavby ve slepé ulici, kde je klid a soukromí a má krásný výhled do krajiny na nedaleké pole a lesy. Nyní je ve výstavbě a bude dokončena koncem roku 2024. Detaily a bližsí informace naleznete na stránkách novostavbasvyhledem. cz.

Vila je zděná z betonových tvárnic Ytong Lambda 45cm, okna izolační trojskla, střešní krytina z antracitového trapézového plechu. Vytápění je podlahové a zdrojem je tepelné čerpadlo vzduch voda, které též ohřívá teplou vodu. Dům je napojen na obecní vodovod, elektřinu, kanalizaci. Podlahovou krytinou byla zvolena vinylová podlaha ve světlém dekoru dřeva. Koupelny jsou navrženy v moderním designu spolu s velkoformátovými obklady v rozměru 120x60cm, zařizovací předměty v módní atracitové barvě.

V přízemí se nachází vzdušná vstupní hala, dva velmi prostorné pokoje s prosklením a výhledem do zahrady a krajiny, koupelna s WC se sprchovým koutem. V pravé části velká garáž na automobil, dále sklad zahradního nářadí, kol apod.
Schodištěm pak vstoupíte do 1. patra do obývacího pokoje s velkým prosklením a jedinečným výhledem do krajiny, kde vše máte jako na dlani. Pocit jedinečnosti umocňuje 6m výška stropu hlavního obytného podlaží otevřeného do štítu. Vzdušnost a prostor jsou dominantou domu.
V rohu obývacího pokoje jsou také schody, kudy můžete vystoupat do vestavěné kanceláře, herny či knihovny.
Na druhé straně je umístěna kuchyň s jídelním koutem a vstupem na terasu a do zahrady.
Samostatná část na tomto podlaží je vyhrazena majitelům jako jejich osobní a soukromý prostor skládající se z ložnice s vlastní terasou s nerušeným výhledem do okolí, samostatné koupelny s walk-in sprchovým koutem, WC a šatny s přístupem do úložných prostor ve štítu.

V Konárovicích je plné občanské vyžití včetně mateřské školy, pošty, obchodu, pravidelného autobusového spojení do Kolína vzdáleného jen 5 min. jízdy a také do dalších obcí v okolí.
Jedná se o velmi žádanou a oblíbenou lokalitu, dům je navíc umístěný na konci klidné ulice s výhledem do kraje, kde je klid a soukromí.

Krásný a nerušený výhled na okolní krajiny navozuje pocit jedinečnosti a výjimečnosti.

Cena
10 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. právního servisu a provize
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
V Hájku, Konárovice
ID
00019
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
206 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
488 m2
Ukazatel energetické náročnosti
96 kWh/m2 za rok

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Radoslav Krupka

Mgr. Radoslav Krupka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Konárovicích.

Podobné nabídky