Prodej rodinného domu, Kravsko, 107 m2

Kravsko


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena k jednání, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Kravsku

Popis

Hledáte útulný domek v blízkosti města Znojma? Máme pro vás skvělou nabídku v malebné obci Kravsko.

Tento dům se nachází v horní části obce a nabízí nádherný výhled na okolní krajinu. Nemovitost se skládá ze dvou sousedících parcel, oddělených silnicí. Na první parcele o ploše 267 m2 se nachází dům s dispozicí 3+1 a dvůr. Druhá parcela je zahrada o velikosti 235 m2. Dům je v původním stavu, což vám dává jedinečnou příležitost k rekonstrukci a modernizaci podle vašich představ. Interiér domu zahrnuje tři pokoje, kuchyni a dlouhou chodbu, ze které je přístup do všech místností, na půdu a do dvora. Na konci chodby se nachází koupelna s toaletou, která by se dala ještě rozšířit.

Nemovitost je napojena na všechny inženýrské sítě (vodovod, kanalizace, plyn, elektřina). Zahrada je také vybavena elektřinou. V blízkosti se nachází veřejná studna s pitnou vodou. Vytápění je zajištěno tuhými palivy a plynovými vafkami, ohřev vody elektrickým bojlerem.

Dvůr nabízí samostatnou místnost, dřevník a čtyři sklepní místnosti. Zde by se mohla vybudovat garáž, i když místa na parkování kolem domu je opravdu hodně.

Obec Kravsko poskytuje základní občanskou vybavenost včetně základní a mateřské školy, prodejny smíšeného zboží a pošty. Znojmo, které je vzdálené přibližně 10 km, nabízí veškeré další služby a vybavení.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si osobní prohlídku. S výhodným financováním vám rád pomůže náš finanční specialista.

Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Kravsko
ID
00066
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
259 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
107 m2
Plocha nemovitosti
502 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Satelit
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adam Osička

Adam Osička

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kravsku.

Podobné nabídky