Prodej bytu 2+kk, Praha - Střížkov, Roudnická, 52 m2 (ID: 1565798)

Roudnická, Praha 8 - Střížkov


6 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 407 Kč /měs.

(poplatky za služby: 3.500,-Kč/měs.)


Regionální dodavatelé v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Představujeme vám nabídku prodeje bytu, jehož jsme přímí majitelé. Jedná se o stylový, do posledního detailu vyladěný byt 2+kk (51,8 m²), který vznikl na základě rozsáhlé rekonstrukce a moderního designu, navrženého talentovanou architektkou. Naše vize byla vytvořit příjemný prostor, kde se snoubí aktuální, přesto nápaditý a nevšední design s praktičností pro každodenní bydlení. Prostor, který vás ihned zaujme a máte chuť se do něj hned nastěhovat, nebo jej dobře pronajmout.

Posunutím příček a změnou dispozic vznikla velká koupelna s vanou a WC, komora pro uložení sezónních věcí či vybavení pro úklid, vestavěná technická část – prádelna s prostorem na pračku a sušičku. V předsíni, hned za vstupními dveřmi, najdete praktickou velkou šatní skříň se zabudovanou lavičkou pro pohodlnější obouvání bot. Ikonické luxfery, které v poslední době získávají na popularitě, zde také nemohou chybět.

Byt nabízí moderní vestavěnou kuchyňskou linku na míru se všemi spotřebiči: myčkou na nádobí, mikrovlnnou troubou, horkovzdušnou troubou, indukční deskou a lednicí s mrazákem. Na kuchyň vizuálně navazuje originální ostrůvek v obývacím pokoji, který slouží jako prodloužení pracovní plochy, zároveň poskytuje místo pro sezení a stolování, a ukrývá další úložný prostor. Tento prvek zajišťuje plynulý přechod mezi kuchyňskou a obývací částí. Z obývacího pokoje vede vstup do útulné ložnice, kde najdete dostatek prostoru nejen pro pohodlnou postel, ale třeba i pro pracovní koutek, toaletní stolek či úložný nábytek dle vlastního vkusu. Celý byt je navíc osazen designovým osvětlením.

Byt se nachází v 5. patře dobře udržovaného domu s novým výtahem a zrekonstruovanou zateplenou fasádou. Přímo naproti bytu je velká společná lodžie, která slouží pouze čtyřem bytům a je velmi zřídka využívána – ideální pro ranní kávu na čerstvém vzduchu. Vlastní sklepní kóje je také součástí nabídky. Velkou výhodou jsou nízké poplatky za služby. Energetický štítek budovy uvádí třídu C.

Dům stojí v klidné části Prahy 8 – Střížkov, na adrese Roudnická 454/24. Parkování je zde bezproblémové, přímo před domem, bez parkovacích zón a monitorované kamerovým systémem. Ve vedlejším domě najdete kavárnu, v okolí jsou také venkovní hřiště, fitness centrum, supermarket Kaufland (9 minut pěšky), večerka (100 m) a obchodní dům Ládví. Nedaleko je i obchodní centrum Letňany (6 minut autem), a pokud máte rádi přírodu, můžete si užít procházky v parku Ďáblický háj.

Dopravní dostupnost je výborná – tramvajová zastávka linky č. 10 „Třebenická“ je vzdálená 6 minut chůze, stejně jako zastávky autobusů. Stanice metra linky C „Střížkov“ je cca 11 minut pěšky. Autem se do centra města dostanete za 20 minut.

Tento byt je téměř kompletně vybavený, stačí jen doladit ložnici podle vlastních představ a pořídit si pohovku do obývacího pokoje. Ozvěte se nám a domluvte si prohlídku. Rádi vám ukážeme, že tento byt za to opravdu stojí!

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
poplatky za služby: 3.500,-Kč/měs.
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Roudnická, Praha 8 - Střížkov
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Inna Kellerová

Inna Kellerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 8.

Podobné nabídky