Pronájem kanceláře, Praha - Vinohrady, Anglická, 32 m2

Anglická, Praha 2, Vinohrady


35 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Podnájem exkluzivních kancelářských prostor na prestižní adrese v srdci Vinohrad – Praha 2

Představujeme vám jedinečnou příležitost podnájmu rohové kanceláře v 6. NP moderní budovy, která se nachází na vyhledávané adrese Anglická 140/20. Tyto výjimečně zrekonstruované prostory se stanou ideálním místem pro vaši firmu a poskytnou inspirativní prostředí pro vás i váš tým.

Prostor, je s užitnou plochou 32 m² a dalšími 10 m² pro jednací místnost. Kancelář nabízí dostatek prostoru pro kreativní myšlení a efektivní práci. Prostor je plně vybaven kancelářskými stoly, židlemi a monitory, což vám umožní okamžité zahájení činnosti bez zbytečných starostí. Kancelář disponuje moderním designem po kompletní rekonstrukci v roce 2022, což zaručuje komfortní pracovní prostředí.

V rámci nájmu získáváte přístup na balkón o rozloze 5 m² s výhledem do klidného vnitrobloku a navíc můžete využívat střešní terasu o rozloze 35 m² pro relaxaci nebo neformální setkání pod širým nebem. K dispozici je plně vybavená kuchyňka s moderními spotřebiči – mikrovlnkou, lednicí, kávovarem (káva je zahrnuta v ceně nájmu) a myčkou nádobí. Jídelní kout vám poskytne pohodlí během pracovních přestávek. Kuchyňka, společenské prostory, balkon a zas. místosti jsou sdílené.

Budova je střežena moderním kamerovým systémem a nabízí 24hodinový přístup s ostrahou od 20 hodin večer. Vstup do budovy je zabezpečen pomocí čipových karet, což zaručuje maximální bezpečnost pro vás a váš tým. V kancelářích je pro vaše pohodlí nainstalována nová klimatizace.

Prostor se nachází v lokalitě s vynikající dopravní dostupností. V blízkosti jsou stanice metra Náměstí Míru a I.P. Pavlova (trasy A+C), tramvajové a autobusové zastávky, což zaručuje snadný přístup pro vás i vaše klienty. Veškerá občanská vybavenost, včetně kaváren, restaurací a pošty, je v dochozí vzdálenosti.

Možnost pronájmu garážového stání v podzemních garážích za 3 500 Kč měsíčně bez DPH. Tato nabídka představuje ideální řešení pro firmy hledající strategickou základnu v Praze s veškerým komfortem a vybavením pro moderní podnikání.

Cena pronájmu kanceláře činí 35 000 Kč měsíčně vč. poplatků za služby, úklid.
Provize RK činí 35 000 Kč + DPH.
Pokud bude využívána přilehlá jednací místnost bude pronájem navýšen o 10 000 Kč. Nechte své podnikání růst na správném místě – kontaktujte nás pro prohlídku a další informace. Prohlídky budou možné po 23.9.2024.Tento prostor čeká právě na vás!

Cena
35 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Anglická, Praha 2, Vinohrady
ID
130792
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
32 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Terasa
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miroslava Tichá

Miroslava Tichá

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Praze 2.

Podobné nabídky