Pronájem obchodního prostoru, Praha - Stodůlky, náměstí Junkových, 160 m2

náměstí Junkových, Praha 13


13 € /za metr čtvereční / měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájem 13-16 EUR/m2/měs. + služby 160 Kč/m2/měs. + DPH)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Neplatíte provizi!

Nabízíme k pronájmu obchodní prostor o velikosti 160 m2 v budově City West C1, Náměstí Junkových, Praha 5 - Stodůlky. Jedná se o podnájem, volné ihned.

City West v sobě snoubí jedinečné pracovní prostředí, nakupování, odpočinek a bydlení. Komplex se převážně nachází v pěší zóně a je ze všech stran obklopen zelení. Díky umístění projektu v blízkosti dálnice D5, Pražského okruhu a letiště, které je vzdáleno jen deset minut jízdy, se jedná o lokalitu se skvělou automobilovou dostupností. Nájemci oceňují nejen jeho umístění v blízkosti stanice metra Stodůlky (trasa B) ale i moderní vzhled budov, které jsou obklopeny parky a travnatými plochami. Dostupnost služeb, jako jsou restaurace, bistra, obchody a podobně, je samozřejmostí. Všechny tyto faktory společně zaručují zaměstnancům příjemné pracovní prostředí.

Zdarma pro Vás připravíme nabídku obchodních prostor a kanceláří z více jak 300 budov po celé Praze. Těšíme se na kontaktování.

Cena
13 € /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
Nájem 13-16 EUR/m2/měs. + služby 160 Kč/m2/měs. + DPH
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
náměstí Junkových, Praha 13
ID
8923
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
2683 m2
Plocha nebytových prostor
160 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Vodovod
Garáž
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Elizabeth Tien

Elizabeth Tien

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 5.

Podobné nabídky