Prodej rodinného domu, Křtiny, 273 m2 (ID: 1565996)

Křtiny


10 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 52 375 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Křtinách

Popis

Představujeme vám k prodeji jedinečný rodinný dům v klidném prostředí obce Křtiny, vzdálené pouze 14 km od Brna.

Výhodou této vícegenerační nemovitosti je její dispozice - přímo uvnitř domu se nachází dva byty s vlastními kuchyněmi i koupelnami. Zajímavostí je pak další část domu se samostatným vstupem, kde naleznete další byt 2+kk, který je aktuálně úspěšně nabízen ke krátkodobému pronájmu. Nekupujete tedy pouze vlastní bydlení, ale zároveň získáte i zavedené fungující podnikání.

Celková užitná plocha domu činí 273 m² a pozemek má rozlohu 796 m². Součástí domu jsou dva balkony, sklep s prádelnou, posilovnou, i úložnými prostory. K dispozici je také široký přístřešek pro auto a hned čtyři parkovací místa.

Dům se nachází v nerušené části obce. Nechte se okouzlit krásami přírody v okolí a přijďte se na tuto skvělou nemovitost podívat!

V případě zájmu neváhejte kontaktovat makléře.

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Křtiny
ID
881344
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
273 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
796 m2
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Filip Maczko

Filip Maczko

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Křtinách.

Podobné nabídky