Prodej bytu 3+kk, Praha - Smíchov, Grafická, 69 m2

Grafická, Praha 5 - Smíchov


13 195 000 Kč
HYPOTÉKA od 62 883 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Reprezentativní 3+KK o výměře 68,6m² v žádané rezidenci KINSKY PALACE na pražském Smíchově k prodeji. Pokud hledáte atraktivní adresu pro své bydlení nebo případně zajímavou investici, pak toto bude rozhodně dobrá volba.

Jedná se o dispozičně velmi dobře řešenou bytovou jednotku v 3. NP cihlového domu s výtahem. Orientace oken na JV a JZ zajišťuje opravdu dobrou světlost, vysoké stropy dodávají bytu vzdušnost a celkově perfektní dojem pak budete mít z citlivě provedené kompletní rekonstrukce.
Kompletní rekonstrukcí prošel nejen byt samotný, ale i celý bytový dům. Vše vyhotoveno ve vysokém standardu obsahujícím kvalitní dřevěné podlahy ve všech místnostech, italský design koupelny, značkovou sanitu, plně vybavenou kuchyňskou linku vč. spotřebičů, moderní (zvýšené) interiérové dveře, centrální vytápění (plynová kotelna v domě), dřevěná špaletová okna, designové osvětlení a mnoho dalšího. Obohaceno je vše díky vysokým stropům, které dodávají prostoru vynikající atmosféru. Zde se opravdu na provedení a vybavení nešetřilo a právě tento byt se může stát Vaším novým domovem. K dispozici budete mít také vysokou sklepní kóji v suterénu domu, kam lze umístit sezónní věci.

V blízkém okolí se nachází vše, co k pohodlnému životu potřebujete. Veškerá občanská vybavenost, parky, Kinského zahrady, Petřínský kopec, francouzské Lyceum a nechybí nákupní a zábavní centrum Nový Smíchov. Samozřejmostí lokality je snadno dostupné MHD a mnoho škol a školek v okolí.

V případě financování hypotečním úvěrem Vám rádi sjednáme nejvýhodnější podmínky na trhu u Vámi preferované banky.

Těšíme se na prohlídce.

Cena
13 195 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Grafická, Praha 5 - Smíchov
ID
200
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
69 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Kopejtko

Michal Kopejtko

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5.

Podobné nabídky