Prodej rodinného domu, Hovorčovice, Polní, 345 m2 (ID: 1566040)

Polní, Hovorčovice, okres Praha-východ


17 990 000 Kč
HYPOTÉKA od 85 735 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Hovorčovicích

Popis

Hledáte nový domov pro svou rodinu opravdu za hranicí Prahy, ovšem se vším komfortem a občanskou vybaveností metropole?

Na prodej máme tento nadstandardně veliký rodinný dům v Hovorčovicích, které se nachází pouze 5 km od Letňan a současně jsou cca 12 km severovýchodně od centra Prahy. K tomu je tento dům v naprosto klidné slepé ulici, kde si mohou nerušeně hrát Vaše děti a vy si užívat vytouženého soukromí.

Zděný dvoupodlažní dům o aktuální dispozici 5+KK s dvougaráží (kolaudace 2006), je již na první pohled prostorný, avšak teprve po prohlídce jeho interiéru zjistíte, jak nebývale velkorysý je z pohledu užitné plochy a jaký komfort Vám bude poskytovat. Aktuální dispozice 5+KK a užitná plocha více jak 310 m² a to ještě není vše. Můžete poměrně jednoduše tento dům příčkami rozdělit na 6+KK nebo dokonce 7+KK, pokud Vám bude počet pokojů nyní málo :D

Ve dvou podlažích domu oceníte především prostor, velmi dobře řešenou dispozici pokojů a samozřejmostí je plně vybavená kuchyňská linka se spotřebiči, která v kombinaci s krbem uprostřed obývacího pokoje tvoří středobod tohoto krásného domu a Vašeho domova. Pokud si budete chtít svůj domov vymazlit k dokonalosti, kuchyňská linka bude jistě první možností jak realizovat vše dle svých představ. Z pohodlí obývacího pokoje budete mít výhled na svou zahradu a zapuštěný bazén (d8xš4xv1,3 m), ve kterém si nerušeně mohou hrát Vaše ratolesti.

K dispozici máte také dvougaráž, která se postará o Vaše automobily a kde můžete také uložit velké množství sezónních věcí.

Dům je na oploceném pozemku o ideálních 815m², z části lemuje pozemek živý plot, který současně vytváří clonu pro Vaše soukromí vůči sousedům. Zahrada je vybavena automatickou závlahou a čerpá se voda z vlastní vrtané studny na pozemku.

Využijte zpracovaného videa, které Vám tuto nemovitost přiblíží. Nicméně nic nenahradí osobní dojem, který získáte na prohlídce.

Již první dojem z této nemovitosti je perfektní. Je zde vše, co k životu potřebujete a majitel se o dům staral velmi dobře, tedy i jeho stav je tomu odpovídající.

Budete zde mít i dálkově ovládaná vjezdová vrata, o teplo se Vám postará úsporný plynový kotel v kombinaci s oběhovým čerpadlem nebo horkovzdušný krb s výbornou výhřevností a o bezpečnost bude pečovat víceúrovňový bezpečnostní systém. Dům napojen na veškeré IS a samozřejmě i internet.

Těžko se na tomto domě hledají chyby, prostě si ho ihned zamilujete. Udržovaná stavba, velkorysý prostor, perfektní zahrada, bazén s technologií, nízké náklady, soukromí a bezpečnost. A k tomu před domem dostatek místa pro zaparkování dalších aut a slepá ulice, kde se nemusíte o nic bát.

Všechny služby v dosahu pár minut, MHD či autem pár minut do Prahy, na metro to budete mít cca 10min, školy i školky v dochozí vzdálenosti a příjemní sousedé.

Tohle všechno může být právě teď Vaše. Nabízíme k prodeji a upřednostňujeme rychlé jednání, v rámci kterého jsme připraveni i k jednání o konečné ceně.

Budu se těšit na viděnou

Cena
17 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Polní, Hovorčovice, okres Praha-východ
ID
0199
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
345 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
178 m2
Plocha nemovitosti
820 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Kopejtko

Michal Kopejtko

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hovorčovicích.

Podobné nabídky