Prodej rodinného domu, Řevnice, Komenského, 144 m2 (ID: 1566050)

Komenského, Řevnice


16 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 80 969 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Řevnicích

Popis

Osobitá vila s nadčasovým designem z roku 2016 v samém srdci Řevnic.

V třípodlažním domě najdeme hlavní obytný prostor 4+kk a samostatný byt 1+1 (cca 32 m2), který lze užívat jak samostatně (jako kancelář, byt pro vlastní potřeby či k pronájmu) nebo ho s obytným prostorem jednoduše propojit.

Hlavní obytná část s vlastním vchodem z vydlážděného dvora (parkování až pro 3 vozy, pojezdová brána) je dispozičně členěna na zádveří s místem na vestavěnou skříň a halu s praktickým úložným prostorem pod schody.

Designové ocelové schodiště vede do haly v 1 NP a do 3 pokojů (12 + 12 + 14,3 – hlavní ložnice se šatnou a privátní koupelnou 4,25 m2), dále samostatná druhá koupelna s umyvadlem, vanou a toaletou. Z tohoto podlaží je také přístupná zahrada s gabionovým oplocením – celkově vč. dvora 243 m2.

Ve 2. NP je umístěn velkorysý centrální obytný prostor s jídelnou a kuchyní a obývacím pokojem, kde nechybí krb (celkem 42,5 m2). Je zde také praktická toaleta s umyvadlem.

Prostor je díky velkoformátovým oknům propojen s okolím a kromě krásných výhledů na Řevnice se otevírá i na terasu (18,6 m²) orientovanou do vnitrobloku a do zeleně (park Havlíčkovy sady).

A to není zdaleka všechno – třešničkou na dortu je pak částečně stíněná pobytová střešní terasa s letní kuchyní (celkem 51,3 m2) s panoramatickými výhledy na všechny světové strany.

Plocha domu 144 m2 + terasy 18,6 a 51,3 m2.

Jednoduché linie, industriální nádech, nadstandardně vysoké pohledové stropy (strukturovaný beton, v přízemí aktuálně v bílé barvě), kvalitní materiály i provedení (cihelné tvárnice, fasádní zateplovací systém, okna s izolačními trojskly, na podlahách keramická dlažba) a minimální provozní náklady (vytápění tepelným čerpadlem s podlahovým vytápěním, energetická třída A, v OP navíc klimatizační jednotka) – to jsou jen další vlastnosti Vašeho nového domova.

Atypická novostavba vznikla na místě původního domu a nabízí tak jedinečnou možnost koupě komfortní vily, která je tak zasazena do kontextu stávající zástavby v příjemném sousedství a v samém srdci žijících Řevnic s kompletní občanskou vybaveností, sousedskými akcemi, překrásnou přírodou (Berounka i Brdské lesy) a vynikajícím dopravním spojení s centrem Prahy i díky vlaku.

K nastěhování ihned!


Budu se těšit na prohlídce.

Cena
16 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Komenského, Řevnice
ID
20241223
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
144 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
144 m2
Plocha nemovitosti
320 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Antonie Fajtlová

Antonie Fajtlová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Řevnicích.

Podobné nabídky