Prodej rodinného domu, Věžnice, 115 m2

Věžnice


6 660 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 31 740 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Věžnici

Popis

Představuji Vám výjimečnou nemovitost, která splní i ty nejnáročnější požadavky na komfortní bydlení a aktivní životní styl.

Hlavní přednosti:
Velká společenská místnost a dvě ložnice v podkroví
Krytá veranda jako relaxační prostor
Krytá pergola s krbem pro celoroční venkovní posezení
Krytý bazén s vyhřívání pro prodloužení sezóny
Garáž pro bezpečné parkování
Skleník pro milovníky zahradničení
Kopaný sklep ideální pro uskladnění potravin či vína

Detailní popis:
Tento rodinný dům s jedinečným příslušenstvím nabízí komfortní bydlení v dispozici 3+kk. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem poskytuje dostatek místa pro rodinné aktivity i přijímání návštěv. Dvě ložnice v podkroví, každá s lodžií, zaručují soukromí pro všechny členy rodiny.
Krytá pergola s krbem vytváří ideální prostor pro celoroční venkovní posezení a grilování s přáteli. V horkých letních dnech oceníte krytý bazén, který nabízí osvěžení a relaxaci v naprostém soukromí.
Pro milovníky zahradničení je k dispozici moderní skleník, kde můžete pěstovat čerstvou zeleninu a bylinky. Kopaný sklep poskytuje ideální podmínky pro uskladnění potravin nebo archivaci vín.
Garáž zajišťuje bezpečné parkování vašeho vozu a přilehlá parkovací místa parking pro návštěvy.
Tato nemovitost představuje unikátní příležitost pro ty, kteří hledají bydlení kombinující relaxaci v soukromí a možnosti aktivního životního stylu. Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes!

Cena
6 660 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Věžnice
ID
N01392
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
115 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
92 m2
Plocha nemovitosti
1319 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Sklep
Lodžie
Parkování
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Kriška

Michal Kriška

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Věžnici (okr. Jihlava).

Podobné nabídky