Prodej vícegeneračního domu, Bohumín, Mírová, 284 m2

Mírová, Bohumín


6 815 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 478 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Bohumíně

Popis

Nabízíme k prodeji vícegenerační dům v klidné části obce Bohumín, Starý Bohumín. Tento cihlový dům má dnes dispozici pět pokojů, dvě kuchyně a dvě koupelny, nabízí ideální rodinné bydlení pro ty, kdo hledají bezpečné prostředí pro své děti. Na třech patrech zaručuje dostatek prostoru pro celou rodinu.

Dům disponuje zastavěnou plochou 348 m² a rozlehlou parcelou o rozloze 1 178 m², což poskytuje dostatek prostoru pro dětské hry a aktivity venku.
Dům je v celé ploše podsklepen a v suterénu ukrývá velkorysé prostory pro dílnu, skladování ovoce a sezónních potravin, uložení sportovního vybavení a jiných věcí, garáž pro jedno vozidlo a samostatnou prádelnu se sprchovým koutem, díky které už nikdy nebudete muset řešit cestu ze zahrady do domu.

První nadzemní podlaží tvoří kromě chodby tři pokoje, kuchyně, koupelna s WC a útulná zimní zahrada.
Ve druhém podlaží čeká 2+kk, které je možné díky dvěma půdním prostorům rozšířit o dalších až 30m. Na patře je koupila s odděleným WC a samostatný balkon o velikosti 4m.
Obě patra lze oddělit a vytvořit tak samostatné bydlení včetně oddělených vchodů.
Kromě garáže v domě k domu náleží také přistavěná garáž, ve které lehce zaparkujete velké auto a dvě motorky, a zbylo i místo na ponk. Střecha nad touto garáží slouží jako ohromná terasa s výhledem do zeleně vlastní zahrady.

Tento dům je skvělou volbou pro rodiny, které hledají bezpečné a prostorné bydlení v blízkosti veškeré občanské vybavenosti pro sebe a své děti, protože je v blízkosti škol, parků a dalších atrakcí pro nejmenší. Díky skvělé dostupnosti prostřednictvím dálnice, silnic, MHD a autobusových zastávek je komfortní cestování do školy a práce zajištěno.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Cena
6 815 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Mírová, Bohumín
ID
5343
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
490 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
348 m2
Podlahová plocha
284 m2
Plocha nemovitosti
1178 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Gabriela Hasalová

Ing. Gabriela Hasalová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Bohumíně.

Podobné nabídky