Pronájem bytu 2+kk, Březí, Lipová, 46 m2

Lipová, Březí


14 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie cca 2500)


Regionální dodavatelé v Březí

Popis

Nabízíme pronájem bytové jednotky 2+kk v rodinném domě o velikosti 44 m² v novostavbě rodinného domu v klidné části obce Březí, pouhých 5 minut jízdy od krásného Mikulova. Tento projekt je inspirován spojením moderní architektury a komfortu, který se projevuje v pečlivě navržených interiérech a promyšlených dispozicích bytů.

Koncept vychází z dispozic baťovských domů. Smysl takového bydlení spočívá v tom, že nabízí komfort a pohodu samostatného bydlení v rodinném domě s předzahrádkou, parkovacím místem, venkovní terasou na posezení a zahradou oddělenou živým plotem za dostupnou cenu. Každá jednotka díky samostatnému vstupu zajišťuje maximální soukromí a je vybavena kvalitními materiály, které vytvářejí příjemné a útulné prostředí.

Dům se nachází ve fázi před dokončením s plánovaným termínem v prosinice a nabízí čtyři bytové jednotky. Byt se skládá z ložnice, koupelny s WC a prostorný obývací pokoj s designovým a plně vybaveným kuchyňským koutem. Velké francouzské okno umožňuje vstup na vlastní zastřešenou zahradní terasu.

K nastěhování je potřeba kauce za 2 nájmy, Uhrazení prvního nájmu vč. služeb, provize RK v podobě 1 nájmu včetně energií.

Tato lokalita je ideální pro rodiny hledající vyváženost mezi klidným domovem a aktivním životem v blízkém Mikulově.
Pro více informací o tomto bydlení nás neváhejte kontaktovat na číslo +420 721 409 366.

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie cca 2500
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Lipová, Březí
ID
00021
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
46 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
46 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Jakub Schmidt

Bc. Jakub Schmidt

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Březí (okr. Břeclav).

Podobné nabídky