Pronájem bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Olšanská, 68 m2

Olšanská, Praha 3 - Žižkov


29 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Využijte možnost si pronajmout krásný prostorný byt 2+kk 68 m² s výhledem do zeleně v rezidenci Garden Towers, Praha 3 - Žižkov.

Dispozice:
Byt je plně vybaven a zařízen. Po vstupu do bytu Vás čeká prostorná předsíně, kde je velká skříň, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Po právě straně je koupelna, kde je vana, pračka a toaleta a podlahové vytápění. Z předsíně je přístup do komory, kde je sušička a mnoho prostoru k uložení věcí, může sloužit také jako šatna. V ložnici je manželská postel a dvě skříně, z toho jedna vestavěná. V obývacím pokoji je nová rozkládací sedačka, televize, jídelní stůl s židlemi a masážní křeslo. Kuchyňský kout je plně vybaven a zařízen - myčka, trouba, sklokeramická deska, lednice s mrazákem.

Lokalita:
Rezidence Garden Towers je moderní bytový komplex nacházející se na Olšanské ulici v Praze 3 - Žižkov. V rezidenci je recepce, která funguje nonstop. Můžete si objednat balík přímo na adresu a na recepci Vám jej uschovají. Rezidence nabízí restauraci, kavárnu a mini market. Celý objekt je střežen kamerovým systémem. Tento komplex nabízí luxusní bydlení s veškerými moderními vybaveními a službami. Má několik výškových budov a zahrady mezi nimi, což přispívá k vytvoření příjemného a relaxačního prostředí pro obyvatele.
Rezidence Garden Towers je oblíbená zejména mezi lidmi, kteří hledají vysoký standard bydlení a současně chtějí zůstat v blízkosti centra města.
Přímo u rezidence je tramvajová zastávka Olšanská, odkud se dostanete do centra města do 10 minut. Potraviny, kavárna a restaurace jsou přímo v rezidenci. 

Měsíční nájem: 29 000 Kč 
Poplatky: cca 6 559 Kč + elektřina
Kauce dva nájmy

Byt je k dispozici od začátku prosince.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi se s Vámi setkáme osobně na prohlídce nebo u nás v kanceláři.

Cena
29 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Olšanská, Praha 3 - Žižkov
ID
1059
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Veronika Bartáková

Veronika Bartáková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 3.

Podobné nabídky