Prodej bytu 3+1, Klatovy - Vítkovice, 97 m2 (ID: 1566598)

U Cementárny, Ostrava - Vítkovice


3 240 000 Kč
HYPOTÉKA od 15 441 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme Vám opravdu prostorný a prosvětlený byt o dispozici 3+1 na ulici U Cementárny v Ostravě-Vítkovicích. Dle evidenčního listu má byt celkovou plochu 97,68 m² včetně sklepa a balkónu. Nemovitost je v družstevním vlastnictví.

Byt se nachází ve 3. NP revitalizovaného cihlového domu o čtyřech podlažích. V domě je pouze osm bytových jednotek, což zajišťuje příjemnou a domáckou atmosféru bydlení.
Kompletní rekonstrukce bytové jednotky byla provedena v roce 2004. Během ní došlo k výměně elektroinstalace, položení nových podlah, včetně podlahového vytápění, vyzdění a obložení koupelny, instalována byla kuchyňská linka. Linka je vybavena myčkou, plynovou varnou deskou, horkovzdušnou troubou, digestoří a mikrovlnnou troubou. V roce 2021 byl instalován bojler na ohřev teplé vody, vytápění je zde dálkové. Dva z pokojů jsou již vybaveny vestavěnými skříněmi na míru. Byt je zajištěn protipožárními a bezpečnostními dveřmi značky Sherlock, vybaven je trezorem i alarmem s možností napojení na pult centrální ochrany. K příjemnému posezení svádí velký balkón (4,25 m²) s výhledem do oplocené zahrady, kterou je možné využívat, jelikož patří k domu.

Velikosti jednotlivých obytných pokojů jsou 16,39 m²; 22,15 m²; 23,90 m²; kuchyně má 11,11 m², předsíň 9,42 m², koupelna 4,12 m², WC 1,24 m² a spíž 1,25 m². K bytu dále náleží ještě sklep o velikosti 3,85 m².
Parkovat své auta můžete rovnou u domu.
V okolí najdete mateřskou i základní školu, gymnázium PORG, Lékařskou fakultu OU, tenisové kurty Sareza, in-line areál Lesníček, skatepark a pumptrack, dětské hřiště. Nemovitost se nachází na pomezí průmyslové části Vítkovic a zároveň v obytné části zastavěné rodinnými domy.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Cena
3 240 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
U Cementárny, Ostrava - Vítkovice
ID
1334
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
97 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Družstevní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Srokosz

Michal Srokosz

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Klatovech.