Prodej bytu 3+kk, Přelouč, náměstí 17. listopadu, 74 m2 (ID: 1566658)

náměstí 17. listopadu, Přelouč


4 790 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 828 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Přelouči

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný a moderní byt o dispozici 3+kk v osobním vlastnictví, nacházející se v atraktivní lokalitě Přelouče, na náměstí 17. listopadu, okres Pardubice. Tento byt je situován v 1. nadzemním podlaží čtyřpodlažního panelového domu, který prošel kompletní rekonstrukcí, poskytující pohodlné a moderní bydlení.

Byt o celkové ploše 74 m² je světlý a vzdušný, s dostatkem prostoru pro pohodlný život. Součástí bytu je i sklep o velikosti 4 m². Po dohodě je možné byt zakoupit s veškerým nábytkem na míru, což budoucím majitelům umožní bezproblémové nastěhování bez nutnosti dalšího vybavování.

K dispozici je ústřední dálkové topení, byt je napojen na kanalizaci a vodovod, a plynové přípojky jsou připraveny pro případné využití.

Výhodou této nemovitosti je skvělá dopravní dostupnost – v blízkosti se nachází vlakové nádraží, zastávky MHD a autobusů. Přelouč zároveň nabízí veškerou občanskou vybavenost v okolí, včetně škol, obchodů, restaurací a dalších služeb, což z této lokality činí ideální místo pro rodinné bydlení.

Tento byt spojuje moderní styl s klidným a pohodlným prostředím, což z něj dělá perfektní volbu pro nový domov. Máte-li zájem o prohlídku nebo další informace, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vás přivítáme!

Cena
4 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
náměstí 17. listopadu, Přelouč
ID
0298
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Chaloupka

Ondřej Chaloupka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Přelouči.

Podobné nabídky