Prodej rodinného domu, Zbraslavice, 57 m2 (ID: 1566681)

Zbraslavice


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)


Regionální dodavatelé v Zbraslavicích

Popis

Hledáte klidné místo k bydlení obklopené přírodou, ale zároveň s dobrou dostupností do města? Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v malebné části obce Zbraslavice, okres Kutná Hora. Tento cihlový dům je ideální pro ty, kteří chtějí pohodlně bydlet v blízkosti přírody nebo hledají ideální rekreační objekt.

Dům je dispozičně řešen jako přízemní s obývacím pokojem (20 m²), ložnicí (15 m²), kuchyní a koupelnou s toaletou. Užitné plochy jsou orientační a poskytují dostatek prostoru pro příjemné rodinné bydlení. Dále je k dispozici pergola, která je ideálním místem pro posezení s rodinou či přáteli. K domu patří i skladovací prostory, které rozšiřují možnosti využití. Dům je v dobrém stavu, avšak po menších úpravách lze vybudovat obytné podkroví a tím výrazně rozšířit obytnou plochu.

Technické vybavení zahrnuje napojení na veřejnou kanalizaci a obecní vodovod, topení je zajištěno krbovými kamny na tuhá paliva, které nejen zahřejí, ale dodají domu i útulnou atmosféru.

Zbraslavice se mohou pochlubit skvělou dopravní dostupností – vlakové i autobusové spojení vás rychle dopraví do Kolína, Kutné Hory či Prahy. Obec disponuje výbornou občanskou vybaveností – najdete zde školu, školku, samoobsluhu, poštu, lékaře i restaurace.

Okolí domu je tvořeno krásnými loukami, lesy a rybníky, což tuto oblast činí velmi oblíbenou pro rekreaci a trávení volného času v přírodě. Díky tomu je tato nemovitost vhodná nejen k trvalému bydlení, ale i jako rekreační chata pro víkendový odpočinek.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací či domluvení prohlídky. Tento dům je skvělou volbou pro všechny, kteří chtějí žít v klidném prostředí, ale s veškerými výhodami dostupné občanské vybavenosti a dopravy. Těšíme se na vaši návštěvu!

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Zbraslavice
ID
0246
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
111 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
57 m2
Plocha nemovitosti
233 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Světluše Brandejská

Světluše Brandejská

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zbraslavicích.

Podobné nabídky