Prodej bytu 2+kk, Praha - Vysočany, Pod Harfou, 53 m2 (ID: 1566808)

Pod Harfou, Praha 9 - Vysočany


6 700 000 Kč
HYPOTÉKA od 31 930 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

V exkluzivním zastoupení, Vám zprostředkuji prodej bytu 2+KK (53m²) v ulici Pod Harfou v Praze 9

Hledáte startovní byt, který po renovaci nepotřebuje velkou údržbu, chcete to mít kousek na tramvaj do centra, k O2 aréně nebo na metro Vysočanská nebo Palmovka či za sportem na cyklostezku ?

Byt se nachází v rezidenčním projektu Harfa Park v jedné z posledních etap od společnosti Finep (2007), nachází se v 1NP (vyvýšené patro s výtahem), je prakticky řešený, slunný a teplý (okna na JZ/Z).

V chodbě, která spojuje celý byt se nachází šatní skříň na míru a také zde lze pověsit až dvě velká kola s tím, že nijak neomezují průchod.

Určitě využijete dva různě velké neprůchozí pokoje (oba dva jsou průchozí na zaskleným balkonem). Jeden byl uzpůsobený pro děti (nachází se zde šatní skříň, na originální podlaze je položený koberec který jde odstranit) a druhý pokoj (obývací) byl centrem rodinného dění a je spojený s kuchyní (indukční sporák a trouba od firmy Mora + myčka, lednice a digestoř od firmy Whirlpool + mikrovlnná trouba, policový systém), nakonec je zde samostatná koupelna s WC (vana, umyvadlo, poličky).

V podlaze obývacího pokoje a kuchyně je podlahové topení. Okna mají bezpečnostní fólie a mají žaluzie. Topení je napojeno na společný topný okruh s garážovým topením.

V pěší vzdálenosti se nachází veškerá občanská vybavenost + zastávky tramvaje (Podkovářská, Kabešova tram) a autobusů.
Když zapomenete nakoupit, tak Supermarket Albert je vzdálený 1minutu a dostanete se tam přes krásný vnitroblok, který většina nájemníků využívá jako zkratku ale i k posezení (velmi klidná oáza).

Když se budete nudit díky průchozímu balkonu z ložnice i obýváku si v bytě skvěle zahrajete na honěnou, a i na schovávanou, nebo můžete využít houpací síť.

Byt je standardně udržovaný, vzhledem k tomu, že v něm posledních pět let byly také děti, potřebuje částečnou renovaci a je k dispozici ihned.

Cena
6 700 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Pod Harfou, Praha 9 - Vysočany
ID
N00015
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
53 m2
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Vyhnálek

Michal Vyhnálek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9.

Podobné nabídky